Bemutatkozik a II. Menyasszony Műhely csapata: Mátyus Gergely (grafikus)

Mátyus Gergely

Grafikus

Mátyus Gergely - grafikusAz esküvői meghívók területén manapság óriási a kínálat, ezért Gergő és grafikus csapata azt a célt tűzte ki, hogy olyan meghívókat készítsenek, amelyek minden részletükben különlegesek. Közel tíz éve foglalkoznak meghívók és esküvői kiegészítők tervezésével. Olyan metódust alakítottak ki, amelyben az egyéni kéréseket is figyelembe veszik, árban, határidőben és minden másban pedig valóban minden igénynek megfeleljenek.
Az esküvői meghívó speciális alkalomra szól: minden pár azt szeretné, ha egyéniségét tükrözné, ha az esküvő nagyon fontos – az életben mérföldkő eseményét – méltón tudatná már az esküvői meghívó is.
A PimpernelWeddings csapatának sok évi tanulás, továbbképzés, számtalan kiadvány tervezése után is minden egyes esküvői meghívó készítése izgalmas feladat, örömteli munka. A meghívó tervezése nektek is nagy feladat, hiszen elképzeléseiteket, a közölni kívánt információkat megfogalmazni nem könnyű, ám az biztos, hogy a PimpernelWeddingstől az esküvői meghívót és kiegészítőket úgy kapjátok, hogy az olyan egyedi lesz, amennyire emlékezetes a Nagy napotok.
Oldalukon böngészve te is biztosan megtalálod a stílusodhoz passzoló meghívót: http://pimpernel.hu/

Mentés

Mentés

A többi szervezőről és a rendezvény részleteiről bővebben itt olvashatsz:

II. Menyasszony Műhely

2016. október 6-8.

8 szakember, 8 esküvői szakterület, sok tipp és trükk neked a nagy napra! Minden kötelezettség nélkül! Ha a nagy személytelen esküvői kiállítások nem a te stílusod, akkor ITT A HELYED!

Mentés

Mentés

Mentés

Vélemény, hozzászólás?