* common.systemMessage *

* common.systemQuestion *

Rendben

Mégsem

Hello Holo! - holografikus esküvő inspirációs fotózás

Hello Holo!

Ahogy ígértük, készítettünk nektek egy kis beszámolót a hétvégi "styled shoot" fotózásunkról, amit a Normafa Rendezvényházban készítettünk és a "Hello Holo!" címet kapta.

Régi vágyam volt, hogy készítsek egy ilyen stílusú dekorációt, tele színekkel, hologramos kiegészítőkkel, diszkógömbökkel… A koncepció viszonylag korán megszületett, ősszel pedig el is kezdtem beszerezni a kellékeket. Az evőeszközöket és hologramos vázákat megrendeltem, közben pedig nyitott szemmel járva minden kiegészítőt beszereztem, ami szembe jött és beleillett a koncepcióba. Igy szépen lassan idén januárra összeállt minden és már csak a csapatot kellett összeszervezni.

Két dologban voltam biztos! A fotózást a Normafa Rendezvényházban szeretném tartani és abban, hogy a képeket Karczag Dani készítse! Ezért velük egyeztettem elsőnek az időpontot, ezután minden jött magától! Danival már több fotózáson és esküvőn volt lehetőségem együtt dolgozni, lenyűgöző képeket készít, ráadásul egy közös nyári munkánk a Rock N Roll Bride magazinba is bekerült!

Szerettem volna, ha életet viszünk a képekbe és nem csak dekorációkat fotózunk, ezért megkerestem Stefit, hogy lenne e kedve csatlakozni? Ágoston Stefánia a Ticci Rockabilly Clothing megálmodója, fantasztikus ruhákat készít, és mivel már 17 évre nyúlik vissza a mi ismeretségünk, biztos voltam benne, hogy nem fogok csalódni! :) Így is lett, a dekoráció, a ruhák és a hozzá készített csokrok tökéletes összhangban voltak! Aki pedig életre keltette, nem más, mint Szabó-Takács Ágnes! Ági fantasztikus volt, még az sem zökkentette ki, hogy a fotózás során folyamatosan forogjon és gyönyörűen pózoljon a hidegben a teraszon!

Nem olyan régen ismerkedtem meg Leával, a Leuska Design tulajdonosával és a Not! Your Wedding blog írójával, megálmodójával! Először teljesen más dolgok miatt kerestük fel egymást, aztán a beszélgetés során felmerült bennem, hogy miért is nem csatlakozik? Az első perctől megvolt az összhang Lea fantasztikus grafikai termékeket, arculatot tervezett az eseménynek! Szombaton még élő adásban is bejelentkezett a instagramon és mutatott néhány szösszenetett a fotózásról és a csapatról!

A tervezés közben jutott eszünkbe, hogy szuper lenne, ha készülne egy werkfilm is a napról. Kaltenecker Kristóf munkáit már régóta követem, fantasztikus videókat készít. Nagyon örültem amikor elvállalta, Kristófot kollégája is elkísérte Hódossy Attila, és bár a videó még nem készült el, a pillanatok amiket elcsíptem nagyon profik lettek.

A végére hagytam Jucit! Egész pontosan From Jucit, aki a tortánkat készítette. Amellett, hogy gyönyörű volt, sóskaramellás is! :) A fotózás végére nehezen tudtunk koncentrálni, már mindenki inkább tortavágást várta. És így is lett! A munka végét megkoronáztuk Juci szuper fincsi tortájával és két konfetti ágyúval! Amit ezúton is köszönök a Normafa rendezvényháznak, hogy kilőhettük és a porszívózást Vincének!

Szeretném még megemlíteni az Amerikaiszek.hu-t, aki a bútorokat, kanapét biztosította. Emilnek a (Wedding Sound) diszkógömböket, ezzel lett teljes a dekoráció. Valamint az arany evőeszközöket és tányérokat a La Mesa Event Rentalnak.

A hangulat fantasztikus volt! Végre mindannyian kizökkenhettünk a hétköznapokból, végre kicsit dolgozhattunk, még ha ezt most csak kedvtelésből tettük is. Inspiráló volt ennyi kreatív ember társáságában alkotni! Remélem hamarosan újra dolgozhatunk, addig is ebből a napból töltekezem! :)

Köszönöm nektek!

Hamarosan pedig még részletesebben beszámolunk a fotózásról!

Helyszín: https://normafarendezvenyhaz.hu - @normafarendezvenyhaz
Modell és smink: @pillangolany - @szata_makeup
Ruha: @ticcirockabillyclothing
Grafikai anyagok: @leuska_design - @not_your_wedding
Torta: @fromjuci
Arany evőeszközök és aranyszélű tányérok: @lamesaeventrental
Diszkógömbök: @karaokemil_dj_weddingsound
Bútorok: @amerikaiszek.hu
Videó: @kristoof12 + @hodossyaphotography
Fotós: danielkarczag.com@daniel_storyteller
Tervezés, dekorációk, virágok: @weddingfactory_hu

Ha szeretnél értesülni új bejegyzéseinkről, kövess bennünket a Facebook oldalunkon, az Instagram fiókunkon, vagy a Pinteresten

Ez a cikk a(z) Design kategóriában jelent meg.

Cimkék

színes esküvői dekoráció inspiráció
Wedding Factory