* common.systemMessage *

* common.systemQuestion *

Rendben

Mégsem

Hello Holo! - styled shoot

Károlyi Kriszti vagyok, a Wedding Factory megalkotója és arra gondoltam csinálok nektek egy szuper fotózást, ahol vannak diszkógömbök, egyszarvú, hologram és cukorka színek! 
Virágkötőként mindig inspiráltak a különleges dekorációk, színek, formák ... A fotózás témája és címe a "Hello Holo!" lett. Szerettem volna olyan dekorációs stílust bemutatni, ami sokaknak tetszik, ennek ellenére mégis kevesen vállalják be.
Mivel nem csak kisebb kiegészítőket és asztali dekorációt szerettem volna fotózni, hanem ruhákat és csokrokat is, ezért terveztünk hozzá egy hátteret. Ez a központi elem adta meg az alapját a későbbi dekorációnak, melyhez cukorka színeket választottam. A háttér két oldalán kapott helyet egy-egy nagyobb dekorációs elem, melyeket pampafüvekből, színesre festett levelekből, flamingó virágokból és szárazvirágokból készítettem. A háttér hatalmas diszkógömböktől lett teljes, ezt köszönöm Emilnek (Wedding Sound).

A helyszín kiválasztásánál több szempontot is figyelembe vettem, a legfontosabb az volt, hogy a környezet szép és letisztult legyen, ahol sok a természetes fény. A fal felületek sterilek, nincsenek túl hangsúlyos színek és formák, mégis a modern minimalista vonalat képviseli.Ezért is esett a választásom a Normafa Rendezvényházra, ráadásul Timit és Danit régről ismerem, több esküvőt és rendezvényt dekoráltunk náluk.

A fotók elkészítéséhez Karczag Danit kértem fel. Imádom Dani képeit, pontosan tudtam, hogy mit szeretnék majd viszont látni. Élettel és színekkel teli képeket és pontosan ilyenek is lettek. Danival már több esküvőn volt lehetőségünk együtt dolgozni. Az egyik ilyen esküvő a Rock N Roll Bride magazinba is bekerült!

Két különböző terítéssel készültem, ez általában egy szokott lenni, ha fotózást készítünk, viszont annyi mindent szerettem volna megmutatni, amihez nem volt elegendő egy asztal. Az első terítésnél pasztell rózsaszín abrosz és hologramos flitteres asztalfutó került fel, ehhez válogattam össze a La Mesa Event Rental aranyszélű tányérjait és evőeszközeit. Központi elemként kerültek még fel hologramos vázák, rózsaszín flamingó virágok, hologramos geometriai formák... Az asztali dekorációt szuperül egészítették ki Lea grafikai anyagai, amiket kifejezetten ehhez az asztalhoz tervezett. 

A követező terítésnél nem használtam terítőt, szerettem volna megmutatni mennyire jól néz ki ez a magasfényű fehér asztal, amit a plexi székekkel együtt a Robitól (Amerikaiszek.hu) kaptunk a fotózásra. A sterilebb, fehér felületen a kék tányérok és az irizáló evőeszközök nagyobb hangsúlyt kaptak, ezt egészítettem ki élénk rózsaszín virágzatú tillandsiákkal, holos gyémánt és kisebb beton geometriai formákkal, valamit Lea szuper holos grafikai anyagaival. Imádtam a kis nyilakat, szíveket és gyémánt formákat!

Ahogy korábban említettem, készültek ruhák is a fotózásra. Stefivel (TiCCi Rockabilly Clothing) immáron 17 évre nyúlik vissza a barátságunk. Még csak gondolkodtam a koncepción, mikor már tudtam, hogy őt kérem meg a ruhák tervezésére. Az eredmény fantasztikus lett, a ruhák, csokrok és a teljes dekoráció tökéletes összhangban volt. 

A modellünk Ági (Pillangólány) volt, aki a modellkedés mellett sminkesként is dolgozik. Ági igazi profi, fantasztikus ahogy megmutatja a ruhákat. 

A dekorációk és a ruhák mellett volt egy fantasztikus és fincsi tortánk is! A tortát és a tányérokban látható geometriai szivecskéket Juci (FromJuci) készítette. Utóbbiak fehércsokiból készültek és szintén cukorka színűre festette őket Juci. A torta amellett, hogy gyönyörű volt, Isteni finom sós-karamellás is. A fotózás végeztével már csak a torta felvágására tudott koncentrálni a csapat.

A végére hagytam az egyik legszuperebbet! Felmerült bennem mi lenne, ha készülne egy rövid werkfilm a napról. Kaltenecker Kristóf munkáit eddig az instagramon követtem, de most volt lehetőségem, személyesen is megismerni. Kristófot elkísérte Hódossy Attila kollégája is. Kristóf, ezt a sztorit most veled zárom, köszönöm ezt a szuper videót!

Merjetek nagyot álmodni! Én azt tettem, valóra váltottam egy régi álmomat ezzel a fotózással.

Az üzenete is talán csak ennyi: Merjetek önmagatok lenni, vállalni az egyéniségeteket és a stílusotokat, az esküvő egyszeri és megismételhetetlen. A ti napotok, ahol miért ne kaphatna helyet egy egyszarvú!

Köszönöm az összes szolgáltatónak, barátomnak, hogy részt vett ezen a napon. A hangulat fantasztikus volt! Végre mindannyian kizökkenhettünk a hétköznapokból, végre kicsit dolgozhattunk, még ha ezt most csak kedvtelésből tettük is. Inspiráló volt ennyi kreatív ember társáságában alkotni! Remélem hamarosan újra dolgozhatunk, addig is ebből a napból töltekezem! :)

Helyszín: Normafa Rendezvényház
Modell és smink: @pillangolany - @szata_makeup
Ruha: TiCCi Rockabilly Clothing
Grafikai anyagok: Leuska Design - Not! Your Wedding
Torta: FromJuci
Arany evőeszközök és aranyszélű tányérok: La Mesa Event Rental
Diszkógömbök: Wedding Sound
Asztal, székek, kanapé: Amerikaiszek.hu
Videó: Kaltenecker Kristóf + Hódossy Attila
Fotós: DKWP
Tervezés, dekorációk, virágok: Wedding Factory

Ha szeretnél értesülni új bejegyzéseinkről, kövess bennünket a Facebook oldalunkon, az Instagram fiókunkon, vagy a Pinteresten

Ez a cikk a(z) Design kategóriában jelent meg.

Cimkék

esküvői fotózás modern esküvői dekoráció inspiráció
Wedding Factory