* common.systemMessage *

* common.systemQuestion *

Rendben

Mégsem

Esküvő kiállítást tartottunk a Normafa Rendezvényházban

Lassan két hónapja, hogy összesen 6 dekorációval, valamint egy kül- és beltéri boldogságkapuval készültünk a kiállításra. A dekorációkon kívül kóstolhattak a vendégek esküvői sört, desszerteket, fotózkodhattak és természetesen ismerkedhettek, beszélgethettek a szolgáltatókkal.

A Normafa Rendezvényház egy nagy és egy kis teremmel rendelkezik, valamint egy 1200nm-s parkosított gyönyörű kültéri kerttel és terasszal. A lenti kis teremben kapott helyet a rosegold kapunk, melyet száraz trópusi levelekkel dekoráltunk, és a YESS EVENT HIRE Suzy székeivel komplett szertartási helyet varázsoltunk belőle arany-réz kombinációban.

Réz boldogságkapu rosegold - weeding factory

Réz boldogságkapu rosegold - weeding factory

Lent, a szertartáshoz stílusban megegyezően készült el egy asztali dekoráció, inspirációul szolgált a háttér flamingós tapétája. Ehhez is igazodva választottuk a trópusi leveleket, melyeknek arany és némi halványrózsaszín festékkel fémes hatást kölcsönöztünk. A terítéket a stílushoz tökéletesen illeszkedve a Fody Event and Party Service biztosította, így a székek és a teríték adta a réz, rosegold hatást, a dekorációs elemek egyesítették egy egésszé.

rosegold esküvői dekoráció - weeding factory

rosegold esküvői dekoráció - weeding factory

A fenti teremben - mely kb 120 fő befogadását teszi lehetővé - 5 további dekorációval készültünk, ezek közül egy klasszikus fehérrel is.

klasszikus fehér esküvői dekoráció - weeding factory

Talán mondhajtuk, hogy a legszembetűnőbb és legnagyobb hatást kiváltó asztal, a fölé lógatott száraz-, pampa installációt kapta. Az asztalon mély, bordó színekkel igazodva a legújabb külföldi trendekhez. Az asztali díszek alapjául kopott arany serlegeket választottunk, a benne lévő bordó rózsák és boglárkák mellett kiegészítőül tollakat, valamint száraz virágokat használtunk fel.

bordó, pampa exklúzív esküvői dekoráció - weeding factory

bordó, pampa exklúzív esküvői dekoráció - weeding factory

Készültünk egy a luxus vonalat képviselve arany-fehér kombinációval is, melyhez az Amerikaiszek.hu kölcsönzött csodálatos arany hatású székeket és asztalt. Az asztaldísz egy hosszú állványon (Bucekfabrication) futott és lógott le, kiegészítve kristályokkal, akril gömbökkel.

fehér-arany luxus esküvői dekoráció - weeding factory

bordó, pampa exklúzív esküvői dekoráció - weeding factory

Bemutattunk egy örök klasszikust az esküvő világából. A menyasszonyok körében kedvelt púderrózsaszín, barack kombinációt. Üde, tavaszi virágokat felhasználva készültek az asztali díszek, boglárkából, apró rózsákból, angol rózsákból, valamint tavaszi virágzó ágakból… Ahogy minden asztalon, itt is helyet kaptak színben harmonizáló gyertyák, asztali futó.

púderrózsaszín esküvői dekoráció - weeding factory

púderrózsaszín esküvői dekoráció - weeding factory

Végül egy kellemes babakék installációt készítettünk, mely fölé az Edinas Paper lógatott papír installációt. A díszek kopott kőserlegekbe készültek, babakék hortenziából, rózsákból, boglárkákból. Szintén törekedtünk a tavasz virágait felhasználva elkészíteni az asztali díszeket, kihasználva a virágzó ágakat, növényeket.

babakék esküvői dekoráció - weeding factory

babakék esküvői dekoráció - weeding factory

Említettük, hogy készült egy kültéri boldogságkapu is, melynek a vázát a Bucekfabrication szolgáltatta. Mi pedig egy csodálatos pampa kaput varázsoltunk belőle.

pampa boldogságkapu - Wedding Factory

Köszönetet illeti Gitta Grafikát, aki külön, a kiállításra a dekorációkhoz készítette el az ültetőket, menükártyákat, grafikákat. Csodálatosan szép és harmonizáló munkát kaptunk tőle is.

Köszönjük a Normafa Rendezvényháznak, hogy teret adott a kiállításnak és minden szolgáltatónak!

Helyszín - Normafa Rendezvényház
Dekoráció, élővirág - Wedding Factory
Max Club
Székek, asztalok - YESS EVENT HIRE
Kapuállvány, asztali kiemelő - Bucek Fabrication
Papír installációk - Edina’s paper weddings
Kártyák, grafikák - Gitta Grafika
Fotók - Daniel Karczag International & Destination Wedding Photography
Fotóautómaták - PhotoFun Company
Esküvői DJ - Esküvői buli
Székek, asztalok - Amerikaiszek
Dessert Service Food Truck
Torták, sütemények - Munyisüt
Esküvői sörök - Yes, I brew
Fotók - Kiss Lenke
Catering - ArtGastronomy Catering
Catering - Budapest Party Service
Catering - La Fiesta Party Service
Catering - Fody Event and Party Service Kft.

Ha szeretnél értesülni új bejegyzéseinkről, kövess bennünket a Facebook oldalunkon, az Instagram fiókunkon, vagy a Pinteresten

Ez a cikk a(z) Esküvő kiállítás kategóriában jelent meg.

Cimkék

esküvői dekoráció esküvő kiállítás design
Wedding Factory