* common.systemMessage *

* common.systemQuestion *

Rendben

Mégsem

Te megálmodod, mi elkészítjük!

Esküvői dekoráció, virágkötészet

Normafa Wedding 2020 – Esküvő kiállítás

Immáron másodjára kerül megrendezésre a Normafa Wedding – Esküvő kiállítás, Buda egyik legexkluzívabb esküvőhelyszínén a Normafa Rendezvényházban! Idén is az a megtiszteltetés ért bennünket, hogy a kiállítás minden esküvői dekorációját mi tervezhetjük és építhetjük – ezúton is köszönjük a bizalmat -, természetesen más szolgáltatók közreműködésével. A tavalyi esküvő kiállításról itt olvashattok.

Normafa Wedding - Esküvő kiállítás @weddingfactory.hu
Fotó: Daniel Karczag

Ahogy tavaly, idén is több esküvői dekorációval készülünk, a kerektől a trapézasztalig, különböző stílusokkal, extravagáns virágokkal és kiegészítőkkel! Egyelőre többet nem árulhatunk el a készülő dekorációkról, de higgyétek el, nagyon igyekszünk, hogy egyedi és emlékezetes napotok legyen.

A helyszínről érdemes tudnotok, hogy egy nagy és egy kis teremmel rendelkezik, valamint egy 1200nm-s parkosított csoda kerttel és terasszal is a rendelkezésetekre áll! Így akár nyáron, akár télen is ott tarthatjátok az esküvőtöket!

Normafa Wedding - Esküvő kiállítás @weddingfactory.huFotó: Daniel Karczag

A kiállításon találkozhattok és megismerkedhettek az alábbi szolgáltatókkal:

A Széchenyi-hegy tetején összesen 19 szolgáltatóval találkozhattok 2020. március 28.-n. A rendezvény ingyenes, viszont regisztrációhoz kötött! Két időpontra foglalhattok helyet, délelőtt 10 órától és délután 14 órától. A regisztrációt erre a linkre kattintva éritek el:


https://normafarendezvenyhaz.hu/esemeny-jelentkezes/

Normafa Wedding - Esküvő kiállítás @weddingfactory.huFotó: David Bodnar

Ha szeretnél értesülni új bejegyzéseinkről, kövess bennünket a Facebook oldalunkon, az Instagram fiókunkon, vagy a Pinteresten

Ez a cikk a(z) Esküvő kiállítás kategóriában jelent meg.

Cimkék

esküvő kiállítás esküvő tervezés design
Wedding Factory