Esküvői dekoráció a tengerből merítve

Hajni és Miki imádják a tenger hangulatát, a kristálytiszta, kék vizet, a zöldes, természetes árnyalatokat és mindent apróságot, ami a tengerben találhat egy igazi vízrajongó. Nem volt nehéz aprólékosan megtervezni velük a dekoráció stílusát és hangulatát, engem is feldobott ez a könnyed, laza stílus és Hajni elképesztő kreativitása, fantasztikus kiegészítőket készített saját kezűleg.. 🙂  Saját maga készítette el az asztalszámokat,ültető kavicsokat, tökéletesen passzoltak az asztaldíszekhez és a terem hangulatához. Halvány zöldben és fehérben utaztunk, kékes kiegészítőkkel a tenger hangulatára utalva.

fehér esküvői teríték
fehér esküvői teríték fehér esküvői teríték

Az asztalszámok különböző (igen cuki) tárgyakra kerültek, volt halunk, világítótornyunk, vitorlásunk… A főasztaldísz pedig egy hatalmas, hangulatos lámpás volt, amelyhez egy kis, cuki rákot is tudtam szerezni nekik. :))

fehér esküvői dekoráció hal
fehér esküvői dekoráció vitorlás fehér esküvői virágcsokor
A lámpás és a palackpostában érkező menü esete a kézzel készült ültetőkkel, Hajni kis kavicsokra festette a neveket..
fehér esküvői virágkoszorú
esküvői dekoráció palack esküvői dekoráció kavics

A fősztaldísz krizantémből, rózsából és a kedvenc green track szegfűimből állt, a imádott üvegbuborékjaimmal.. 🙂

fehér esküvői asztali dekoráció
fehér virágcsokor

Isteni nap volt, annyira gördülékenyen és könnyeden ment a munka, mintha egy napot töltöttem volna a Rómain, a barátaim között.. Hajni, Miki, sok boldogságot és szerelmet kívánok nektek! :)))