* common.systemMessage *

* common.systemQuestion *

Rendben

Mégsem

Különleges esküvői dekorációkWedding Factory

Szeretnénk minden pár nagy napját, ha lehet még boldogabbá tenni azzal, hogy olyan dekorációt készítünk számukra, amiről mindig is álmodtak! Legyen az egy klasszikus, modern vagy akár tematikus egyedi esküvő.

Ajánlatot kérek

Ti elképzeltétek, mi pedig megvalósítjuk, mert az esküvőnek rólatok kell szólnia!

Ha imádtok túrázni és utazni, akkor belecsempészünk pár térképet és útjelzőt a dekorba. Sci-fi rajongók vagytok? készítünk egy csillagkapu-oltárt, ahol kimondhatjátok az IGEN-t. A párod szeret horgászni? Biztosan elrejtünk pár apróságot, hogy mindenki mosolyogjon és emlékezzen!

Menyasszonyi csokor

Harmonizál a ruhád stílusával, sminkeddel a hajszíneddel, valamint az egyéniségeddel. A csokrod minden esetben együtt tervezzük meg, szemelőtt tartva a kedvenc virágaidat, az esküvőtök stílusát, színvilágát.

Asztaldíszek

Az esküvő dekorációjának második legfontosabb eleme, harmóniában a menyasszonyi csokroddal, tükrözve a Ti személyiségeteket.

Ajánlatot kérek

Térdekoráció

Külső és belsőtér esetén is meg kell teremteni a megfelelő hangulatot, ehhez elengedhetetlen, hogy a helyszínt is dekoráljuk. Legyen szó akár apró kiegészítőkről, nagyobb díszletről, fényekről.

Egyedi igények

Különleges asztalok és székek beszerzését is vállaljuk, valamint tematikusan gyártunk háttereket, fotófalakat, szertartás kapukat is. Az esküvőtök színvilágához igazított egyedi terítőkkel, belépő szőnyegekkel is tudunk szolgálni.

Kérd egyedi árajánlatunkat!

A legjobban annak örülünk, ha személyesen vagy telefonon is beszélünk,
így sokkal könnyebb pontosítani mit is szeretnétek!
Telefonszámunk: +36 70 361 51 19
Email: karolyi.krisztina@weddingfactory.hu

Ajánlatot kérek
Wedding Factory