Esküvői dekoráció az Északi-sarkról, valami jeges, kéékes.. :)

Rettenetesen vártam ezt az esküvőt,két okból is…januárban esküdni igen ritka dolog, régi kedves esküvőszervezőkkel  újra együtt dolgozni pedig nagy megtiszteltetés! Itt is megköszönném a bizalmat Zsuzsinak és Péternek, amiért minket választottak!! 🙂 Igazi “amerikai ” típusú esküvői dekorációt álmodtunk meg és kiviteleztünk. Jeges-ezüst-kék pompában…

A szalvétagyűrűk nyomott mintás damasztból készültek, az ezüst gyertyatartókra felépített hófehér asztaldíszek pedig hatalmas, leomló stílusú virágdekorációt kaptak, orchidea,rózsa,hortenzia és mini gerbera, felhasználásával..

Egyedi abroszokat varratunk ehhez a stílushoz, igazi ezüstös-csillogót.. 🙂 A terem hangulatát fokozták a szalagokkal díszített amerikai székek, amelyeket régi partnerük szállított a dekorációhoz. Tökéletesen passzoltak..

A rengeteg hófehér gyertya és mécses tette pazarrá a látványt, az üveg kristályok és cseppek amiket kiengedtünk az asztaldíszekből pedig igazán elegáns atmoszférát teremtettek..

A gyönyörű, hófehér orchidea menyasszonyi csokor hatalmas, gazdag kompozíció lett, pont úgy, ahogy a menyasszony megálmodta.. A szertartás helyszínét szintén kék fényekkel, gyertyákkal és a hófehér szőnyeggel tettük igazán ünnepivé, a hatalmas, romantikus hárfa pedig csak fokozta az élményt..

Egyszerűen imádtam….mikor kiálltam a parkolóból és visszanéztem az autóból kint már sötét volt…de a György Villa csodás kék fényben úszott..akkor is elérzékenyültem…és most is 🙂

Vélemény, hozzászólás?