* common.systemMessage *

* common.systemQuestion *

Rendben

Mégsem

II. Menyasszony Műhely

A tavaszi esemény nagy sikerére való tekintettel hamarosan ismét megrendezésre kerül a Menyasszony Műhely (az előző eseményről készült videót itt tudod megnézni)! Egy különleges hétvége, amikor 7 szakember egy időben, egy helyen csak veled foglalkozik! Lehetőséged lesz minden kérdésedet feltenni, beszélgetni, tanácsot kérni a saját esküvőddel kapcsolatban, mindezt kellemes környezetben, pezsgő és sütemény kíséretében!

A Menyasszony Műhelyen dekorációs ötleteket találsz, kérhetsz próbasminket, fotózást, vagy csak kötetlenül beszélgethetsz egy profi esküvői szolgáltató csapattal. A nagy rendezvényekkel ellentétben itt csak veled foglalkozunk, nem kell hosszan sorba állnod az információkért.

Nézd meg az előző Menyasszony Műhelyről készült összefoglaló videót:

Kikkel találkozhatsz a II. Menyasszony Műhelyen? Bemutatkozik a tökéletes esküvők mögött álló csapat:

Vasas Cs. Tímea

Vasas Cs. Tímea

Esküvőszervező

Timi a Beautyful Weddings Esküvőszervező Iroda vezetője, aki immár hat éve szervez magyar és nemzetközi esküvőket egyaránt, eddig közel 120 sikeresen lebonyolított esküvőt tudhat a háta mögött. Timi nem csupán végigkíséri veled a szervezés folyamatát, hanem jelen van az esküvő napján is, ahol a háttérben folyamatosan azon dolgozik, hogy minden a megbeszéltek szerint történjen. Timi munkájáról bővebben itt olvashattok: http://eskuvoszervezot.hu

Szabó Ivett

Szabó Ivett

Esküvői fotós

Ivett élvonalbeli portré és esküvői fotós, képein az érzelem gazdag, művészi megközelítést helyezi előtérbe. Immár 30 éve fotóz, tudását a fotográfia nagymestereitől sajátította el, több önálló fotókiállítása is volt. Az esküvők során olyan atmoszférát teremt, ahol a párok meg merik mutatni valódi érzéseiket, pózolás helyett önfeledten játszanak a kamerával.

Ivett oldala: www.szaboivett.hu

II. Menyasszony Műhely

2016. október 6-8.

8 szakember, 8 esküvői szakterület, sok tipp és trükk neked a nagy napra! Minden kötelezettség nélkül! Ha a nagy személytelen esküvői kiállítások nem a te stílusod, akkor ITT A HELYED!

Lendvai Nikoletta - szertartásmester

Lendvai Nikoletta

Szertartásvezető

Niki 2007 óta szervez szertartásokat, az első alkalom óta szerelmese a hivatásnak. Küldetése, hogy a házasulandó szerelmespárok életük egyik legszebb napját úgy élhessék meg, ahogyan megálmodták azt.

Bővebben Niki munkájáról itt olvashattok: http://szertartasvezetonk.hu

Sallay Fanni - cukrász

Sallay Fanni

Cukrász

Fanni a Cake Shop cukrászda vezetője, aki pályafutását otthoni sütéssel kezdte, mostanra azonban itthon nagyjából mindent elért, amit cukrászda elérhet; a legnagyobbakkal dolgozik együtt, Michelin csillagos éttermeknek szállít, cukrászdáit messze földről felkeresik. Fanni a legújabb trendek ismerete mellett az egyéniségeteket, elképzeléseiteket is figyelembe véve alkotja meg a számotokra tökéletes álomtortát. Nem kell kompromisszumot kötni a külcsín és a belbecs között, a Cake Shop kézzel készített süteményei egyszerre dizájnosak és finomak. A CakeShopról bővebben Fanni weboldalán olvashatsz (süteményeit pedig a II. Menyasszony Műhelyen is megkóstolhatod!): http://cakeshop.hu

Menyhárt Balázs

Menyhárt Balázs

Ceremóniamester

Ha szeretnéd az esküvőt igazi party hangulatban átélni, Menyhárt Balázs ceremóniamester pont a te embered! Balázs szakmai tapasztalata mellett rendelkezik a szakmához elengedhetetlen nyitottsággal és érdeklődéssel: a ti álmaitok és kívánságaitok lesznek a központban. Stílusában az amerikai ceremóniamesterekre hasonlít: az esküvőt határozottan, de nem tolakodóan, party jelleggel vezényli végig. Egy biztos: a vendégeid nem fognak unatkozni!

Oldalán és blogján megismerkedhetsz eddigi munkáival, referenciáival: http://www.aceremoniamester.hu/

Pocsaji Edina - sminkes

Pocsaji Edina

Sminkes

A csapat profi sminkese. Számos tv műsor és film sminkelésén túl Edina az esküvői sminkelés területén is otthonosan mozog. Számára ez bizalmi feladat, hiszen az elvárások magasak, ilyenkor minden nő a csodás tökéletességre törekszik. Munkájában a tartósság mellett az egyediségre is törekszik, figyelembe veszi a menyasszony egyéniségét, kívánságát, a smink színeit az archoz, ruhához, csokorhoz igazítja. Az általa készített smink letisztult és harmonikus, arra törekszik, hogy az álom smink valósággá váljon.

Edina eddigi munkáit itt tudjátok megnézni: https://www.facebook.com/myhellomonday

II. Menyasszony Műhely

2016. október 6-8.

8 szakember, 8 esküvői szakterület, sok tipp és trükk neked a nagy napra! Minden kötelezettség nélkül! Ha a nagy személytelen esküvői kiállítások nem a te stílusod, akkor ITT A HELYED!

Mátyus Gergely - grafikus

Mátyus Gergely

Grafikus

Az esküvői meghívók területén manapság óriási a kínálat, ezért Gergő és grafikus csapata azt a célt tűzte ki, hogy olyan meghívókat készítsenek, amelyek minden részletükben különlegesek. Közel tíz éve foglalkoznak meghívók és esküvői kiegészítők tervezésével. Olyan metódust alakítottak ki, amelyben az egyéni kéréseket is figyelembe veszik, árban, határidőben és minden másban pedig valóban minden igénynek megfeleljenek.
Az esküvői meghívó speciális alkalomra szól: minden pár azt szeretné, ha egyéniségét tükrözné, ha az esküvő nagyon fontos – az életben mérföldkő eseményét – méltón tudatná már az esküvői meghívó is.
A PimpernelWeddings csapatának sok évi tanulás, továbbképzés, számtalan kiadvány tervezése után is minden egyes esküvői meghívó készítése izgalmas feladat, örömteli munka. A meghívó tervezése nektek is nagy feladat, hiszen elképzeléseiteket, a közölni kívánt információkat megfogalmazni nem könnyű, ám az biztos, hogy a PimpernelWeddingstől az esküvői meghívót és kiegészítőket úgy kapjátok, hogy az olyan egyedi lesz, amennyire emlékezetes a Nagy napotok.
Oldalukon böngészve te is biztosan megtalálod a stílusodhoz passzoló meghívót: http://pimpernel.hu/

Károlyi Krisztina -esküvői dekoratőr és virágkötő

Károlyi Kriszti

Dekoratőr, virágkötő

Ha régebb óta követed a blogomat, akkor magamat már biztosan nem kell külön bemutatnom, de az újak kedvéért egy pár sorban én is írnék magamról: Károlyi Kriszti dekoratőr és virágkötő vagyok. Munkám sok izgalmas pillanatot rejt magában, de a legszebb mégis az, amikor a menyasszony meglátja a kész menyasszonyi csokrot. Mivel a menyasszonyi csokor az esküvői fotókon sokszor kerül fókuszba, így legalább olyan tökéletesnek kell lennie, mint a menyasszony ruhájának, sminkjének, frizurájának. A kinézet mellett a tartósságra is nagy figyelmet fordítok az elkészítés során.

Munkáimat itt tudjátok megnézni: https://www.weddingfactory.hu/galeria/

Végezetül következzen pár kép a tavaszi Menyasszony Műhelyről:

A szakmai tudás és tapasztalat mellett a kötetlen, jó hangulatú beszélgetés adja a lényegét a rendezvénynek. Itt ti vagytok a fókuszban pároddal!

Az idei esemény is ingyenes, de regisztrációhoz kötött! Érdemes még időben lecsapni a szabad helyekre!

II. Menyasszony Műhely

2016. október 6-8.

8 szakember, 8 esküvői szakterület, sok tipp és trükk neked a nagy napra! Minden kötelezettség nélkül! Ha a nagy személytelen esküvői kiállítások nem a te stílusod, akkor ITT A HELYED!

Ha szeretnél értesülni új bejegyzéseinkről, kövess bennünket a Facebook oldalunkon, az Instagram fiókunkon, vagy a Pinteresten

Ez a cikk a(z) Esküvői érdekességek kategóriában jelent meg.

Cimkék

érdekes esküvői dekoráció esküvői kiállítás érdekes esküvői információk esküvői dekoráció menyasszony műhely
Wedding Factory