* common.systemMessage *

* common.systemQuestion *

Rendben

Mégsem

Te megálmodod, mi elkészítjük!

Esküvői dekoráció, virágkötészet

Budapest Party Service

Budapest Party Service | WeddingFactory esküvői szolgáltatók

Budapest Party Service

Catering

+36 1 799 5550

https://budapestpartyservice.hu

Bemutatkozás

Közkedvelt saját helyszíneink, precízen működő gépezetünk, nagy tapasztalattal rendelkező kollégáink, összeszokott csapatunk és másfél évtizedes vendéglátásbeli tapasztalatunk tökéletes biztonságot ad a minket megkereső, esküvőjüket szervező pároknak, hiszen mi az esküvő színét, ízét, illatát és a formáját is Rájuk szabjuk.

Az általunk összeállított 13 féle menüajánlattal, és azok végtelen kombinációival, italcsomagjainkkal és különleges esküvői kiegészítőinkkel segítünk különlegessé tenni a Nagy Napot, okosan számolni és jól dönteni. Praktikus szolgáltatásunk a weboldalunkon található esküvő-kalkulátor: http://budapestpartyservice.hu/eskuvo-budapest/eskuvoi-kalkulator/, ahol együtt látható az összes felmerülő költség, és kiszámítható a legjobb megoldás.

Büszkék vagyunk arra, hogy 2016-ban, 2017-ben és 2018-ban is az esküvői szolgáltatók szavazatai alapján a Hungarian Wedding Award – Év vendéglátója díj nyertesei lettünk.

Galéria

*A képeken látható dekorációkat nem minden esetben a Wedding Factory készítette.

Ha szeretnél értesülni új bejegyzéseinkről, kövess bennünket a Facebook oldalunkon, az Instagram fiókunkon, vagy a Pinteresten

Ez a cikk az esküvői szolgáltatók oldalton jelent meg.

Wedding Factory