* common.systemMessage *

* common.systemQuestion *

Rendben

Mégsem

Cinderella's Day

Bemutatkozás

Több, mint 10 év esküvőszervezői tapasztalattal a hátunk mögött nagyrészt külföldi és vegyes párok esküvőit szerveztük meg az elmúlt években, akik közel 50 országból érkeztek Budapestre. Mindenki számára emlékezetes esküvőt szeretnénk létrehozni, amely tükröz Titeket, a személyiségeteket és álmaitokat.

A személyes szimpátia, és kapcsolat az egyik legfontosabb tényező az esküvő szervezése során, nagyon nagy bizalom kell ahhoz, hogy életetek egyik legfontosabb napjának a szervezését valaki más kezébe adjátok. 

A kapcsolatfelvételtől kezdve törekszünk arra, hogy megismerjünk benneteket, az elvárásaitokat, terveiteket, és ami a legfontosabb – a szerelmi történeteteket.

Ismerjük a legújabb trendeket, de nem érezzük kötelezőnek azokat követni. Ismerjük a klasszikus etikett szabályait, de nyitottak vagyunk arra, hogy a klasszikus keretekből kilépve gondolkodjunk, és segítsünk egy modern, laza, nem hagyományos esküvő létrehozásában is.

Galéria

*A képeken látható dekorációkat nem minden esetben a Wedding Factory készítette.

Ha szeretnél értesülni új bejegyzéseinkről, kövess bennünket a Facebook oldalunkon, az Instagram fiókunkon, vagy a Pinteresten

Ez a cikk az esküvői szolgáltatók oldalton jelent meg.

Wedding Factory