* common.systemMessage *

* common.systemQuestion *

Rendben

Mégsem

Kelemen Kriszta

Bemutatkozás

Több mint 10 éve fotózok esküvőket és családokat.

Ez az évtized folyamatos tanulással telt. Nem csak a fotótechnikámat csiszolgattam, hanem megtanultam azt is, hogy a munkámban nem csak jó fotósnak, hanem jó pszichológusnak is kell lenni.

Az esküvő napja rendkívül felfokozott hangulatú. Ezért is nagyon fonots, hogy ne csak a munkáimat, hanem a személyiségemet is kedveljék a párok. Hiszen bármilyen furcsa is, a nagy nap során én vagyok az ő "legjobb barátjuk", én vagyok az aki minden pillanatban "mellettük áll", aki minden rezdülésüket látja, sőt, meg is örökíti.

Már jó pár év tapasztalattal a hátam mögött lettem az egyik ismert magyar esküvőfotós "second brand" fotósa. A négy év, amit a csapat tagjaként eltöltöttem felbecsülhetetlen tudással és tapasztalattal ajándékozott meg.

Lehetőségem volt a laza vintage-től a luxus esküvőkig mindent látni és fotózni. Voltam kis és nagy esküvőn, falusi és nemzetközi lakodalomban. Kísértem az oltárhoz fiatal és idősebb párokat.

Ma már tudom és, hiszem, hogy nem csak a tökéletes kép elkészítése a feladatom, hanem, ha kell támogatva, ha kell láthatatlanná válva segítsek minden párt abban, hogy a nagy napjuk felejthetetlen és örökké emlékezetes legyen.

Galéria

*A képeken látható dekorációkat nem minden esetben a Wedding Factory készítette.

Ha szeretnél értesülni új bejegyzéseinkről, kövess bennünket a Facebook oldalunkon, az Instagram fiókunkon, vagy a Pinteresten

Ez a cikk az esküvői szolgáltatók oldalton jelent meg.

Wedding Factory