* common.systemMessage *

* common.systemQuestion *

Rendben

Mégsem

Normafa Rendezvényház

Bemutatkozás

A különös történettel bíró, nemrég teljesen új köntösbe öltöztetett Normafa Rendezvényház minden részletében kidolgozott, kellemes kis világ, amely a Budai Tájvédelmi körzet tőszomszédságában, a Gyermekvasút Széchenyi-hegyi végállomása mellett bújik meg eredeti közegében, távol a város nyüzsgésétől. A helyszínt egyedivé varázsolja a retró hangulatot idéző kisvasút, melynek mozdonyai az épület előtt váltanak vágányt.

Különleges extraként a párnak lehetősége van arra is, hogy kibérelje a vonatot, vagy menetrend szerinti járattal érkezzen az álomesküvő helyszínére…

A modern, hatalmas üvegfelületekkel és az idén elkészült télikerttel kibővített multifunkcionális rendezvény teret a diszkrét luxus érzete lengi be. A belső tér az esküvő alap hangulatának és a párok elképzeléseinek megfelelően flexilibilisen berendezhető, a visszafogott falfelületek sokféle dekorációhoz adnak lehetőséget. A kifinomult világítástervezés eredményeként a hangulathoz igazítható a számítógéppel vezérelhető megvilágítás színe, erőssége is.

A teraszok és a hatalmas kert, valamint a pár lépésre található vadvirágos rét mind a ceremóniához, mind pedig a kreatív fotózáshoz is tökéletes helyszínt biztosít.

Galéria

*A képeken látható dekorációkat nem minden esetben a Wedding Factory készítette.

Ha szeretnél értesülni új bejegyzéseinkről, kövess bennünket a Facebook oldalunkon, az Instagram fiókunkon, vagy a Pinteresten

Ez a cikk az esküvői szolgáltatók oldalton jelent meg.

Wedding Factory