* common.systemMessage *

* common.systemQuestion *

Rendben

Mégsem

Pimpernel Weddings

Pimpernel Weddings | WeddingFactory esküvői szolgáltatók

Pimpernel Weddings

Esküvői meghívók, kiegészítők

+36 20 913 6459

mgergely@pimpernelweddings.hu

https://pimpernel.hu

Bemutatkozás

A Pimpernelnél 2010 óta foglalkozunk esküvői grafikák tervezésével.

Esküvői meghívók és asztali kiegészítők nyomtatásával és gyártásával. Ezalatt az idő alatt több ezer elégedett ügyfelünknek készítettünk, megszámlálhatatlanul sok esküvői anyagot. Első lépésként mindig a meghívókat készítjük el és aztán egy második fázisban – nagyjából az esküvő előtt 3-4 héttel – szoktuk megcsinálni a különböző kiegészítőket. A meghívó grafikájával egyező dizájnban készítünk lényegében bármilyen papírterméket, amire szükség lehet az esküvő napján. Ültető-, és menükártya, ültetési-, és welcometábla, köszönet-, és jókívánságkártya, dobozkás-, és poháralátétes köszönetajándék, emlékkönyv, fotóalbum és bármilyen egyedi papírkiegészítő, ami csak eszetekbe jut.

Meghívók tekintetében minden évben összeállítunk egy aktuális kollekciót.

Ebbe bekerülnek a korábbi években már népszerű meghívóink és az adott szezonra tervezett, vadonatúj ötleteink. Ez egy olyan, jó értelemben vett konfekció kínálat, amiben grafikailag és tipográfiailag már megtervezett meghívók szerepelnek. Sok esetben valamelyik "alkatrészük" már előre el van készítve, így raktárról tudjuk adni. Az alapanyagot és a gyártás folyamatát tekintve pedig úgy tervezzük meg őket, hogy a lehető legjobb ár-érték arányban készüljenek.

Mindezeknek köszönhetően ezeket a katalógus meghívókat nagyon kedvező feltételekkel rendelhetitek. Rövid átfutási idővel és abszolut versenyképes áron kaphattok nagyon magas minőségű meghívókat. Mi több, arra is nagyon figyelünk ezeknél a meghívóknál, hogy egyedi ötleteiteket is bele tudjátok vinni. Minden meghívó kollekcióban számos szín- és grafikai változatból választhattok és módosíthatjátok azt is, hogy milyen papírra nyomtassuk. Természetesen megválaszthatjátok a betűtípusokat, kérhettek programsort, egyedi monogramot, esetleg aranyozást vagy más különleges megoldást.

Galéria

*A képeken látható dekorációkat nem minden esetben a Wedding Factory készítette.

Ha szeretnél értesülni új bejegyzéseinkről, kövess bennünket a Facebook oldalunkon, az Instagram fiókunkon, vagy a Pinteresten

Ez a cikk az esküvői szolgáltatók oldalton jelent meg.

Wedding Factory