* common.systemMessage *

* common.systemQuestion *

Rendben

Mégsem

YESS EVENT HIRE

Bemutatkozás

A YESS EVENT HIRE, a design fókuszú, modern, bérelhető rendezvénybútorok kínálója, inspiráló termékpalettával.

Friss bútorkínálatunkból bármilyen eseményedre választhatsz eszközöket, legyen szó esküvőről, konferenciáról vagy vállalati eseményről.

Hisszük, hogy a tökéletes dekoráció megalkotása a bútorok kiválasztásánál kezdődik.

Számunkra a bútorok ékszerei otthonunknak, központi elemei életünknek, amik körül a legfontosabb pillanatok történnek. Ezt a filozófiát és hangulatot ültetjük át a rendezvények világába, gondosan válogatott eszközeinkkel.

Termékeink között olyan bútorok kapnak helyet, melyek dekorációs eszközként, a rendezvények meghatározó részeként, új lehetőségeket és távlatokat nyitnak a előtted.

Itt az idő, hogy a bútorokra ne csak mint szükséges kellékekre tekintsünk, hanem mint minden rendezvény meghatározó arculati elemeire, egy csatornára, aminek segítségével új módon közvetíthetjük eseményünk fő mondanivalóját, hogy vendégeink számunkra a legfontosabbak.

A legfrissebb külföldi trendeket képviselve alakítjuk termékpalettánkat, eszközeink pedig, letisztultságuknak köszönhetően, jól variálhatóak a legkülönbözőbb stílusokkal is.

Kitti & Döme

Galéria

*A képeken látható dekorációkat nem minden esetben a Wedding Factory készítette.

Ha szeretnél értesülni új bejegyzéseinkről, kövess bennünket a Facebook oldalunkon, az Instagram fiókunkon, vagy a Pinteresten

Ez a cikk az esküvői szolgáltatók oldalton jelent meg.

Wedding Factory