Helló 2017!

Közeleg az év vége, búcsút veszünk 2016-tól, és belépünk 2017-be! 🙂 A szilveszter az év egyik legnagyobb party napja, rendezz te is olyan bulit, amire sokáig emlékezni fognak a meghívottak! A dekorációhoz adok pár tippet, így neked már csak a többiről kell gondoskodnod 😉

Szilveszeri színkavalkád

Színes, vidám, bohókás szilveszteri dekoráció, ahol a pezsgő is központi szerepet kapott a dekorációban. Ebben a korábbi munkámban a leggyakoribb szilveszteri szimbólumokat és dekorációs elemeket vegyítettem: konfetti, papír party sapka, papírszalag, színes szalvétákkal kiegészítve.

Színes szilveszteri dekoráció

Girland, a sokoldalú

Az egyik kedvenc elem, ami mindenféle stílushoz, szinte bármilyen rendezvényen (legyen szó akár esküvői dekorációról, eljegyzési buliról, szilveszterről) remekül felhasználható, a betűgirland. Akár magad is megpróbálkozhatsz az elkészítésével, ha van egy kis kézügyességed, kemény kartonlapjaid és filctollaid.

Girland szilveszterre

Szikrázó fények

Egy mutatós vázába állíts csillagszórókat a vendégek számára, hogy fényárral köszönthessétek az új évet! Ne felejtsetek el fotózni 🙂

Csillagszórók

Lampionok és lametták

Ha ügyes vagy, akár a plafonról is lelógathatsz különféle dekorációs elemeket. Nem feltétlenül kell választanod a színkavalkád és a csillogás között, hiszen szilveszterkor mindent lehet! 🙂 A lampionokba akár ledes fényforrást is rejthetsz, így a lametták szinte szikráznak majd, ha lekapcsolod a lámpát!

Lampion dekoráció

Friss virágok

Pár befőttes üvegből, némi csillámporból és friss virágokból gyönyörűségeset lehet alkotni, ahogy az a képen is látszik! Ha nem tudsz friss virágot beszerezni, akár száraz gallyakat is bevonhatsz fém hatású akril spray-vel.

Fehér virágok üvegben

A múló idő

A szilveszteri partik egyik kedvelt jelképe az óra, ami a közelgő éjfélt jelképezi. Harmonikává hajtogatott színes kartonból könnyen elkészíthető, a parafa dugókba pedig a következő év számait szúrva asztaldíszt készíthetsz. Konfettivel, mintalyukasztóval díszítheted őket.

Kreatív évszám és óra

Dekoratív üvegek

Még ne dobd ki a Karácsonykor kiürült boros üvegeket! Fém hatású festékkel befújva, némi ajándékkötözővel máris kész a mutatós asztaldísz 🙂 A képen szereplő dekorációhoz hasonlóan kiegészítheted a hurkapálcára ragasztott számokkal is.

Aranyozott palackok

Ragyogó palackok

Ha pedig nincs kedved festegetni, a címkétől megszabadított üvegekbe bújtass karácsonyfa izzót (barkács hajlamú családtag akár lukat is fúrhat az üveg oldalába, de a kisebb, ledes verziókat akár a palack száján át is be tudod tuszkolni az üvegbe)  és máris kész a meglepő, ugyanakkor mutatós szilveszteri dekorációs világítás.

Világító üvegek

Kísérletezz bátran a színekkel, fényekkel, használd fel a legnépszerűbb szilveszteri dekorációs elemeket (pl. óra, pezsgő, lufi, konfetti) szokatlan kombinációkban! Fergeteges bulizást és szuper új évet kívánok minden kedves olvasómnak idei utolsó bejegyzésemmel! Januártól ismét várlak benneteket rendezvény és esküvői dekorációs munkáimmal 🙂 Remélem sokatokkal találkozok 2017-ben is!

Vélemény, hozzászólás?