Jeges céges party

Nagyon szeretem az izgalmas témaválasztásokat, ami általában inkább az esküvői dekoráció készítésénél fordul elő, de szerencsére a céges partyk is tartogatnak néha meglepetéseket… 🙂

A helyszín

Korábbi bejegyzésemben írtam már a Jégvarázs témájú esküvőről, most egy ehhez kapcsolódó saját megvalósítást mutatok korábbi munkáim közül. Nem minden nap kap az ember megbízást egy 900 fős céges karácsonyi dekorációjának megvalósítására, pláne ha a rendezvénynek a Kongresszusi Központ ad otthont, három szinten, több ezer négyzetméteren.

A rendezvény dekoráció

A téma a tél, jég köré szerveződött, ami mind a dekorációban, apró részletekben, mind a világításban visszaköszönt. A hófehér terítővel borított asztalok és fehér székszoknyák egyhangúságát a sötétkék szalvéták törték meg, az asztalon elhelyezett hatalmas borospoharakba karácsonyi díszeket és örökzöldeket helyeztünk el. Az ügyesen beállított kékes világítás olyan hangulatot varázsolt, mintha egy jégbarlangban lenne az ember; ezt a mennyezetről lelógatott jégcsap díszekkel, vattából készült hógolyókkal, hatalmas álló jégtömbökkel és fehér műfenyőkkel egészítettük ki.

Vélemény, hozzászólás?