* common.systemMessage *

* common.systemQuestion *

Rendben

Mégsem

Jövőre is hódít a rusztikus stílus - 8 gyönyörű menyasszonyi csokor a romantika jegyében

8 POMPÁS RUSZTIKUS CSOKOR A ROMANTIKA JEGYÉBEN

A rusztikus stílus egyszerűen sosem megy ki a divatból, ez a menyasszonyi csokrokra és az esküvői dekorációra is abszolút igaz. Fő ismérvei a természetesség és a naturalitás, ami a csokrokban is a burjánzó vadvirágok, a nyár végi, hatalmas szirmú, élénk színű és friss virágokban jelenik meg.

Annyira gazdag ebben az időszakban a kínálat, hogy sokszor magam is zavarba jövök, napraforgótól a pipacsig szinte bármilyen virágot lehet kombinálni az üde zöldekkel, nyári füvekkel, s mivel a rusztikus stílus nem kötött műfaj, ezért az apró rózsák, orchideák, szellőrózsák is kifejezetten jól illeszkednek egy rusztikus menyasszonyi csokorba.

Itt fordítva igaz, hogy az ördög a részletekben rejlik, csak ártanánk egy gondosan kimunkált és megtervezett kreációval, ezért a szárakat általában hosszabban szokás hagyni és nem feltétlenül szükséges teljesen lekötni szalaggal sem.

Lényeg a burjánzó szépség és természetesség, általában nagyon kevés kiegészítőt és kelléket kötök egy rusztikus menyasszonyi csokorba, hiszen pont a naturalitását és a vibráló életteliségét veszítené el ezáltal. Szalmaszálak, raffia, minden ami font, vagy szőtt. Ettől lesz ilyen természetesen gyönyörű egy rusztikus csokor. :)

Cimkék

bordó menyasszonyi csokor napraforgó menyasszonyi csokor rusztikus esküvői dekoráció fehér menyasszonyi csokor színes menyasszonyi csokor sárga menyasszonyi csokor rózsaszín menyasszonyi csokor piros menyasszonyi csokor