* common.systemMessage *

* common.systemQuestion *

Rendben

Mégsem

Te megálmodod, mi elkészítjük!

Esküvői dekoráció, virágkötészet

Hipster-minimál esküvői dekoráció a romantika jegyében...

Minimál esküvői dekorációt készítettünk meghatározhatatlan színben :)
vagyis csak az egyik szín nem egyértelmű. Penész vagy szürkészöld mindegy is, a lényeg pont olyan mint az álomban:) Ha van valami akkor ezek a mondatok amiért megéri csinálni, nagyon jó dolog amikor te megérted, hogy a másik mit is szeretne! Íme a képek:

esküvői dekoráció lampionokkal

esküvői dekoráció lampionokkal

 

Ezen az esküvő vetettem be először csipkéből készült lampionokat és nem csalódtam.. Az egyszerű, letisztult formavilághoz remekül passzoltak, az egyszerű, kerti stílusú székek és az egyenes vonalú abroszok mellé sikerült egy kis finomságot is csempészni az enteriőrbe.

esküvői teríték

esküvői teríték

 

A terítéshez zöldre színezett tortapapírokat használtunk alátétként, ez pompásan megtörte a fehér hegemóniáját és tényleg klasszul hozta a hipster-romantikát.. :)

asztali dekoráció

asztali dekoráció

asztali dekoráció

A menükártyák is kaptak egy kis csipkemotívumot, mintha pici pout-pourri tasakok bújtak volna meg a virágdekorációban, amely könnyű, virágzó rezgőből készült, raffiával dekorált befőttesüvegben. Eszter saját maga által készített apró dzsemjei pedig tökéletesen megfeleltek köszönet ajándéknak és ültetőkártyáknak egyaránt. :)

A hangulatos, etyeki pince hangulatos gerenda terasza így lett egy könnyed, mégis finom hangulatú nyári esküvő tökéletes helyszíne.. :)

 

Ha szeretnél értesülni új bejegyzéseinkről, kövess bennünket a Facebook oldalunkon, az Instagram fiókunkon, vagy a Pinteresten

Ez a cikk a(z) Lampion esküvői dekoráció kategóriában jelent meg.

Cimkék

lampion lámpás esküvői dekoráció csipkés esküvői dekoráció esküvői köszönő ajándék fehér esküvői dekoráció hipster esküvői dekoráció minimál esküvői dekoráció
Wedding Factory