Levél Judittól és Bálinttól :)

Akik már régebb óta követik a blogomat, valószínűleg tudják, hogy a rendezvény-és esküvői dekorációk készítése egész évben ellát feladatokkal, szinte megállás nélkül dolgozom (a hétvége és a szabadidő már régóta nem szerepelnek a szótáramban 🙂 ). Hogy mi tartja még bennem a lelket? Például azok a pillanatok, amikor meglátom a munkám végeredményét vagy visszajelzést kapok egykori kedves ügyfeleimtől. A nagy karácsonyi hajtásban éppen ezért most is megdobogtatta a szívemet és új erővel töltött fel Judit és Bálint (róluk bővebben itt olvashatsz) levele:

“Közel 3 hónap telt el esküvőnk óta és még mindig a hatása alatt vagyunk, köszönhetően annak a csodálatos esküvői dekorációnak, amit megalkottál nekünk közös elképzeléseink alapján Aznap minden egyes apró részlet a helyére került végül, amiért végtelenül hálásak vagyunk és köszönjük, hogy végig türelmes voltál és alkalmazkodtál Hozzánk!

A képek magukért beszélnek, reméljük ezután is még sok sok pár választ Téged a Nagy Napjuk “felöltöztetéséhez”

Még egyszer köszönjük!”

Én pedig köszönöm nektek a kedves sorokat és hogy a részese lehettem életetek egyik legszebb pillanatának! 🙂 Természetesen köszönet illeti Íriszt és Zolit  (Fénylabor) is a csodaszép fotókért és Gabkát (Wedding Design) a grafikákért, hiszen az ő munkájukkal lett tényleg tökéletes ez a nap!

Vélemény, hozzászólás?