* common.systemMessage *

* common.systemQuestion *

Rendben

Mégsem

Legfurcsább menyasszonyi csokrok

Mint olyan virágkötő, aki már jó ideje dolgozik a szakmában, tudom, hogy ahány menyasszony annyi egyéniség, elképzelés létezik, ami a menyasszonyi csokrokat illeti. A nagy napon természetesen mindenki szeretné megmutatni személyiségét mind az esküvői dekoráció, mint pedig a menyasszonyi csokrok terén: van aki az egyszerűség híve, és van olyan is, aki szereti az izgalmas megoldásokat. A most következő menyasszonyi csokor válogatásban a legextrémebb csokrok közül válogattam párat:

Karácsonyfadísz csokor

Karácsonyfadísz csokor

Vannak olyanok, akik mindig is rajongtak az ünnepekért, és ezt akár az esküvő időpontjában vagy az esküvői dekorációban is meg szeretnék jeleníteni. És vannak, akik még egy lépéssel tovább mentek: ők egyenesen karácsonyfadíszekből álmodták meg a menyasszonyi csokrot!

Bross csokor

Bross menyasszonyi csokor

Már egy ideje divat egy-két brosst a csokorba illeszteni a virágok közé, itt ez a dolog egy új dimenzióba lépett és szinte teljesen kiszorította a virágokat. Az előző cikkemben említett steampunk stílushoz jó kiegészítő lehet egy hasonló virágcsokor réz brossokkal vagy fogaskerekekkel díszítve :)

Cukorka csokor

Cukorka menyasszonyi csokor

Adventkor az én munkáim között is szerepeltek hasonló darabok, igaz, én kopogtatót készítettem pillecukorból, illetve egy asztali adventi koszorút dekoráltam cukrokkal. Édesszájú menyasszonyok, örök gyerekek elgondolkozhatnak rajta, hogy menyasszonyi csokrukat cukorkákkal és más édességekkel dobják fel, vagy helyettesítsék. A csokor dobásnál biztosan még a gyerekek is versenybe szállnának egy ilyen csokorért!

Fém csokor

Fém menyasszonyi csokor

Futurisztikus csokor olyan menyasszonyoknak, akik bevállalósak és szakítani szeretnének a hagyományokkal. A steampunk vonalhoz is jól passzol egy ilyen „csokor”, nekem kissé minimalista, de ízlések és pofonok :) Egy jó tanács: dobócsokronak ne válassz ilyen típust!

Bőr csokor

Bőr menyasszonyi csokor

Az biztos, hogy ez a csokor hosszú évek múltán is őrzi majd az esküvő emlékét! A felhasznált anyagok nagyon változatosak: bőr, csipke, gyöngyök, kristályok, szalagok.

Zsákvászon csokor

Zsákvászon menyasszonyi csokor

Éppen az, aminek a neve mutatja: fehér és beige anyagból készült rózsákból álló csokor.

Papír csokor

Papír menyasszonyi csokor

Könyvmoly menyasszonyoknak biztos megdobban a szíve ettől a csokortól… Valószínűleg a „virágok” kissé kényesek az időjárási viszontagságokra, viszont az biztos, hogy pillekönnyű a belőlük elkészített csokor :)

Toboz csokor

Toboz menyasszonyi csokor

Kifejezetten rusztikus stílusú csokor az erdők, természet szerelmeseinek :)

Gomb csokor

Gom menyasszonyi csokor

Nem, nem elírás, nem gömbcsokorra gondoltam :) A cukorkás csokorhoz hasonlóan vidám, bohókás menyasszonyok társa lehet egy ehhez hasonló menyasszonyi csokor (ami akár gömb alakú is lehet).

Bár én nem tudok szebbet elképzelni a menyasszonyi csokor alapanyagául, mint a friss, illatos virágokat, de lehet egy-két elemet csipegetni a fenti ötletekből is, inkább a virágok kiegészítéséhez, mint helyettük. Természetesen a fenti felsorolást a végtelenségig lehetne folytatni, de bármilyen alapanyagra vagy kiegészítőre essen is a választásod, én segíthetek abban, hogy a végeredmény ízléses és az elképzeléseidnek megfelelő legyen!

Képek és cikk forrása: odee.com

Ha szeretnél értesülni új bejegyzéseinkről, kövess bennünket a Facebook oldalunkon, az Instagram fiókunkon, vagy a Pinteresten

Ez a cikk a(z) Menyasszonyi csokor kategóriában jelent meg.

Cimkék

papír menyasszonyi csokor különleges menyasszonyi csokor egyedi menyasszonyi csokor fém menyasszonyi csokor
Wedding Factory