Őszi/téli esküvő megfázás nélkül

Őszi/téli esküvő megfázás nélkül

Téli násznép

Már korábban hangsúlyoztam, hogy milyen sok előnye van, ha valaki mer kilépni a tavaszi-nyári esküvők bűvköréből: nem csak az olcsóbb árak és könnyebb foglalások miatt, hanem elsősorban a különleges atmoszféra miatt. Kitértem rá, hogy mik az őszi és téli esküvők előnyei, milyen esküvői dekorációkkal lehet tökéletessé tenni a nagy eseményt és milyen sokféle menyasszonyi csokor közül válogathattok. De a legfontosabb még kimaradt! 🙂 Hogyan válassz menyasszonyi ruhát, és milyen kiegészítőkkel párosítsd, hogy az összhatás tökéletes legyen, és ne kivörösödött orral, teát kortyolgatva teljenek a mézeshetek 🙂 Ez ugyanis az őszi-téli esküvők egyik legnagyobb előnye: rengeteg kiegészítőt válogathatsz a menyasszonyi ruhádhoz!

Csipkés menyasszonyi ruha

Ez a csipkés ujjú menyasszonyi ruha remekül mutatja, hogy milyen mesés darabokat lehet találni a hűvösebb időre való ruhák között (a papucs helyett szerintem jobb választás egy zárt topán)

Taft menyasszonyi ruha
Hosszú ujjú menyasszonyi ruha

A tervezők gondoltak azokra is, akik a hűvösebb idő miatt sem szeretnének lemondani a különleges, egyedi ruháról.

Ha pedig megvan a tökéletes darab, már csak a megfelelő kiegészítőket kell megtalálni. A variációk száma végtelen, csak a képzeleted és a pénztárcád szabhat határt 🙂

Hercegnős esküvői kabát

Igazi Disney hercegnős kabát prém szegéllyel 🙂

Piros menyasszonyi kabát

Természetesen el lehet szakadni a fehér színtől, például egy ilyen, szintén mesébe illő hosszú kabáttal 🙂

Prém galléros menyasszonyi ruha

Elegáns prém gallér a kifinomult stílus kedvelőinek

Műszőrme bolero

Egy másik divatos darab műszőrméből

Sál-kardigán menyasszonyi ruha

Bájos, meleg kiegészítők a lazább, kényelmesebb darabok kedvelőinek

Karácsonyi pulcsi menyasszonyi ruha

Ha pedig a karácsonyi hangulatú esküvő mellett döntesz, akár egy ilyen vidám, színes pulcsit is választhatsz 🙂 Az biztos, hogy a képeken remekül mutat majd egy hozzá illő bogyókkal, fenyőgallyakkal, magyallal díszített menyasszonyi csokorral és fejdísszel.

Vélemény, hozzászólás?