* common.systemMessage *

* common.systemQuestion *

Rendben

Mégsem

Te megálmodod, mi elkészítjük!

Esküvői dekoráció, virágkötészet

Sunny beach feeling a budai belvárosban - avagy Timi és Patrick esküvői dekorációja kékben és fehérben..

Számomra természetesen módon minden pár más és más. Van, akikkel sokszor találkozom, aprólékosan dolgozzuk ki a részleteket, s az is előfordul, hogy egy találkozón alaposan átbeszéljük a koncepciót, a gyakorlati megvalósítás pedig rám vár. Timivel és Patrick-kal az utóbbi módon dolgoztam, s a visszajelzések alapján közös megelégedésükre valósult meg az elképzelt tematika. :)

A boldogságkapuval indítottunk, kint a teraszon. Timi egyszerű, mégis csinos megoldást szeretett volna, így kék selyemmel húztuk be a kaput és szalagokkal dekoráltuk. A kevesebb időnként tényleg több..

Esküvői fotóasztal dekoráció

A vendégek számára előkészített fotóasztal következett, Timiék nem bízták a véletlenre, zseniális kiegészítőket szereztek be, remélem a végeredményről is kapok majd néhány képet. :)

Az asztalok következtek, fehér körabroszokat kombináltunk széles, kék selyemszalaggal, kimondottan szeretem, amikor alternatív megoldásokat alkalmazhatok futó gyanánt.

Tengerparti esküvői dekoráció

Nagyon jól passzoltak a chiavari székek a kék-fehér asztalokhoz, kicsit felturbóztuk őket azért, a színvilágnak megfelelő szalagokkal kötöttük át a székek sarkát. Rég daraboltam ennyit, pörgés is volt rendesen…

Mire nagyjából készen lettünk a bútorokkal és a berendezéssel, neki is kellett állnunk az asztaldíszeknek, amivel az utolsó pillanatig szerettem volna várni, mert a nyár egyik utolsó perzselő hétvégéjéről beszélünk és nagyon féltettem a virágdekorációt a hőségtől.

Ha szeretnél értesülni új bejegyzéseinkről, kövess bennünket a Facebook oldalunkon, az Instagram fiókunkon, vagy a Pinteresten

Ez a cikk a(z) Rusztikus esküvői dekoráció kategóriában jelent meg.

Cimkék

esküvői dekoráció tengeri stílusban kék esküvői dekoráció fehér esküvői dekoráció selyemszalag esküvői dekoráció
Wedding Factory