* common.systemMessage *

* common.systemQuestion *

Rendben

Mégsem

Esküvő kiállítás és vásár 2014

Az volt a tervünk, hogy jól felcsigázunk titeket a kiállítás előtti héten..aztán jól megmutatjuk,hogy milyen sokszínűek is vagyunk mi! :) Sikerült lenyűgözni Titeket?

Akik nem tudtak ott lenni, azoknak megpróbáljuk képekben bemutatni  azt a színes hangulatot, melyet több partnerünkkel együtt hoztunk létre. Bár csak egy standunk volt, de azon 330 szál tulipán illatozott..A készletünk újabb egyedi darabokkal bővült, hiszen a limonádé standot külön erre az alkalomra készíttettük és élőfűvel fedtük le, hogy pihe-puha legyen :)  Az illatok és színek tökéletes kiegészítőjeként szinte igazi szivárványt varázsolt nekünk a Forevent. Egyedi, alkalomra készített szivárványos textiljeinkkel is azt szerettük volna bebizonyítani Nektek, hogy bármit kérhettek..nekünk semmi nem lehetetlen,ha kell a világ végéről is megrendeljük nektek a megálmodott dekorációs kiegészítőket!

Összegezve tehát, ha esküvőre, rendezvényre dekor, textil, virág,fény,zene,süti,fotó kell..ja és mindegyikből csak is profi minőség,akkor bátran keressetek minket, mert áraink nem szálltak el annyira,mint a fantáziánk! :)

Ezúton is köszönjük partnereinknek és több száz érdeklődőnknek,hogy eljöttek a rendezvényre!

Szabó Ivettnek a csodás fotósnak! Imádtuk ezt a három napot veletek tölteni, a legszebb közös standon! :)

 

És végül akinek a legjobban köszönöm, az nem más mint Zeke Mónika! Köszönöm neked azt a  rengeteg sok nevetést, energiát és azt sok közös és izgalmas kihívást amit eddig megvalósítottunk és azokat is amiket még csak fogunk…

Köszönet a grafikai anyagokért – http://www.weddingdesign.hu/

süteményekért – https://www.facebook.com/kopenka

szivárványos technikáért :) – http://www.forevent.hu/

 

Ha szeretnél értesülni új bejegyzéseinkről, kövess bennünket a Facebook oldalunkon, az Instagram fiókunkon, vagy a Pinteresten

Ez a cikk a(z) Esküvő kiállítás kategóriában jelent meg.

Cimkék

színes esküvői dekoráció színes menyasszonyi csokor
Wedding Factory