* common.systemMessage *

* common.systemQuestion *

Rendben

Mégsem

Te megálmodod, mi elkészítjük!

Esküvői dekoráció, virágkötészet

Garázsvásár a titkos készleteinkből

Óriási izgalommal és örömmel tölt el, hogy ilyen sokan érdeklődtök a hétvégi garázsvásárunk után.
Köszönöm nektek!!!

Mivel ilyen szép számban összejöttetek, ezért fontosnak tartottam, hogy egy blogbejegyzésben leírjam mire is készülhettek, hogyan is zajlik majd a hétvége.
Előtte azért elmondom, hogy gyötör az izomláz, két napja pakoljuk a raktárt és a pincét, hogy minél több termék közül választhassatok. És igen, néha elszorul a szívem és percekig gondolkozom egy egy darabon, megy-nem megy, marad!!! :)

Azt mindenképpen fontos kiemelnem, hogy  ez nem egy belvárosi nagy terekkel rendelkező helyen megrendezésre kerülő vásár, hanem a saját műhelyünk és annak kertje. Ezért a hely szűke miatt egyszerre 20-an, 30-an tudtok kényelmesen válogatni.

Kérlek titeket ha esetleg egyszerre többen jönnétek, hogy legyetek türelemmel, előfordulhat,hogy pár percet várnotok kell.

Fontos számomra az is, hogy tudjak nektek segíteni, tanácsot adni akár lakberendezési, vagy esküvői dekorációs kérdésekben.

Ezért is végeznénk egy újabb szűrést, kérlek ha érdekel az esemény, akkor regisztrálj, ezzel is könnyítve a mi munkákat és a felkészülést a hétvégére.

Ha regisztrálsz, akkor a várakozó tömegből az első között juthatsz be a kincsek közé.
Ha szeretnél emlékeztetőt kapni a választott érkezési nap reggelén, a pontos címről és a parkolás lehetőségekről, akkor töltsd ki a telefonszám mezőt is.

 

Az adataidat biztonságosan kezeljük! Harmadik félnek nem adjuk ki!
Nem szeretjük a spam leveleket így ilyeneket mi sem küldünk neked!

 

Ha szeretnél értesülni új bejegyzéseinkről, kövess bennünket a Facebook oldalunkon, az Instagram fiókunkon, vagy a Pinteresten

Ez a cikk a(z) Esküvő kiállítás kategóriában jelent meg.

Cimkék

esküvői dekoráció tengeri stílusban érdekes esküvői információk vintage esküvői dekoráció retro esküvői dekoráció
Wedding Factory