* common.systemMessage *

* common.systemQuestion *

Rendben

Mégsem

Menyasszony Műhely összefoglaló

Bár a képes összefoglalót már megnézhettétek, de gondoltam, pár sort írok a II. Menyasszony Műhelyről, az én szemszögemből :)

Egy dolgot egész biztosan elmondhatok: a Angol rózsáktöbbi szervezővel együtt nem sokat pihentünk, hiszen már a rendezvény előtt is folyamatosan szervezkedtünk, dekoráltunk, egyeztettünk a partnerekkel, hogy minden tökéletes legyen, amikor megérkeztek. De megérte! :) Idén vintage stílusban dekoráltam a helyszínt, amihez rengeteg angol rózsát, orchideát és más izgalmas kiegészítőket használtam fel, valamint idén újdonságként köszönet ajándékokat is kaptunk a Gourmet Boutique-tól, úgyhogy az ellátogatók ehhez is kaphattak inspirációt.

Sokan jöttetek, de szerencsére ezúttal is sikerült megőrizni a családias hangulatot :) Az egyik pozitív meglepetés a rendezvény kapcsán az volt, hogy sokan mertek elszakadni a hagyományos, vagy éppen divatos stílusoktól, és igazán szokatlan esküvői dekorációs témákat álmodtak meg! Jobbnál jobb ötletetek volt, alig várom a 2017-es esküvői szezont! :) Másik tapasztalatom, hogy most több olyan menyasszony is ellátogatott hozzánk, aki csak 2018-ra tervezi az esküvőjét. Nem lehet elég korán elkezdeni a szervezést! :)

Kellemesen elfáradtunk a végére, rengeteg tapasztalattal, időpont egyeztetésekkel zártuk a II. Menyasszony Műhelyt. Reméljük Ti is csupa pozitív élménnyel, új ötletekkel gazdagodva tértetek haza! :) Akik későbbi időpontra tervezik az esküvőt, azokat is csak biztatni tudom, hogy keressenek meg, kezdjük el minél előbb megálmodni a részleteket!

Remélem jövőre is találkozunk!

 

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Ha szeretnél értesülni új bejegyzéseinkről, kövess bennünket a Facebook oldalunkon, az Instagram fiókunkon, vagy a Pinteresten

Ez a cikk a(z) Esküvő kiállítás kategóriában jelent meg.

Cimkék

vintage esküvői dekoráció menyasszony műhely köszönet ajándék
Wedding Factory