* common.systemMessage *

* common.systemQuestion *

Rendben

Mégsem

Szezonnyitó Esküvői Nyílt Nap a Márványmenyasszony Étteremben!

Ha már kitűztétek az esküvő időpontját, de még nem találtátok meg a tökéletes helyszínt, dekoratőrt, esküvői fotóst, akkor gyertek el ti is a Márványmenyasszony Étterem szezonnyitó esküvői nyílt napjára!

A helyszín

Budapest legrégebbi étterme valaha Krisztinaváros legnépszerűbb szórakozóhelye volt, története egészen a XVII. századig vezethető vissza. A hagyományos magyar konyhát a modern ízlésvilággal ötvözik, az ételek nem csak ízletesek és bőségesek, de rendkívül mutatósak is. Az étterem 3 kültéri és 6 beltéri helyszínnel büszkélkedhet, összesen közel 750 férőhellyel.

A program

A nyílt napon amellett, hogy személyesen is megnézhetitek, körbejárhatjátok az Étterem termeit, kerthelyiségeit, végigkóstolhatjátok az esküvői menüsort, ráadásként velem is találkozhattok :) A rendezvény ajánlott dekoratőreként több stílussal, hangulattal és szertartás dekorációval is készülök nektek, így az idei év legnépszerűbb dekorációs témáival is megismerkedhettek. A rendezvényen Szabó Ivett esküvői fotóssal is találkozhattok, akit valószínűleg a többségnek már nem kell bemutatnom, hiszen korábbi Menyasszony Műhelyeinken is a házigazdák között szerepelt.

Miért érdemes eljönni?

Több esküvői helyszín, dekorációs stílus, szakember egy helyen, mindez finom ételekkel, süteményekkel… ráadásul a rendezvény ingyenes! :) A helyszínen ingyenes, őrzött parkoló várja az autóval érkezőket. Van még kérdés? Gondolom már csak az, hogy hogyan tudtok jelentkezni

Ha szeretnél értesülni új bejegyzéseinkről, kövess bennünket a Facebook oldalunkon, az Instagram fiókunkon, vagy a Pinteresten

Ez a cikk a(z) Esküvő kiállítás kategóriában jelent meg.

Cimkék

esküvői kiállítás egyedi esküvői dekoráció rendezvény
Wedding Factory