* common.systemMessage *

* common.systemQuestion *

Rendben

Mégsem

A héját is kislányom, abban van a vitamin!

Senkit sem fárasztanék az ősrégi faviccel, a mai bejegyzésben inkább a gyümölcsök legkülönfélébb felhasználhatóságát próbájuk bemutatni/illusztrálni nektek. az ötlet távolról sem ördögtől való, nem csak az adventi koszorúkban lehet tök jól alkalmazni a gyümölcsök számtalan formáját, egy esküvőn is bőven van keresnivalójuk, s nem pusztán a desszert felszolgálása környékén.. :)

Gyümölcsős esküvői asztaldísz dekoráció

Kezdjük rögtön egy asztaldísszel, a karcsú üvegváza tökéletesen feltöltve narancskarikákkal, a csokor pedig pálcákon rögzített eperszemekkel, ananászkockákkal és petrezselyemmel operál, nem csodálnám, ha a vacsora után elkezdenék majszolni a vendégek, brutálisan gusztusos.. By the way, sokkal bonyolultabb mint egy hagyományos, virágokból elkészített asztaldísz, de ha egy pár egyszer ezt szeretné.. .)

Szárított gyümölcs asztaldísz esküvői dekoráció

Ezek kicsit neutrálisabb példák, egy karácsonyi rendezvényre készítettük őket egy ajánlathoz, nekem mégis bejönnek.. Egyszerűek, letisztultak, simán el tudnám képzelni őket egy esküvőn, chili, fahéj, friss babérlevél, az illatától még mi is eldobtuk az agyunkat. .D

Gyümölcsös esküvői köszönő ajándék

Ha pedig tényleg van időtök nagyon felkészülni, recepteket válogatni, gyümölcsöt gyűjtögetni, akkor igazán komoly személyes meglepetés egy saját készítésű köszönő ajándék egy lekvár, vagy dzsem formájában, saját grafikával, címkével, egy szolid kis palackban.. :)

Ha szeretnél értesülni új bejegyzéseinkről, kövess bennünket a Facebook oldalunkon, az Instagram fiókunkon, vagy a Pinteresten

Ez a cikk a(z) Esküvői asztaldísz kategóriában jelent meg.

Cimkék

esküvői köszönő ajándék érdekes esküvői dekoráció
Wedding Factory