* common.systemMessage *

* common.systemQuestion *

Rendben

Mégsem

Te megálmodod, mi elkészítjük!

Esküvői dekoráció, virágkötészet

A legszebb álmok inspirálnak igazán - The Great Gatsby esküvői dekoráció

Nem tagadom, a Love Actually után nehezen tudtam volna elképzelni egy olyan szerelmes filmet, amit végig nézve minden évben legalább egyszer telesírok egy százas pézsét. De Mr. DiCaprio gondoskodott róla, hogy legyen egy második kedvenc is a listámon.. :) Igen, tudom, hogy az egész egy tündérmese, egy valószerűtlen álom, tele gyönyörűséggel és a beteljesületlenség pokoli fájdalmával, de ez már csak ilyen..

Viszont, mivel eldobom az agyam a swing ritmusától és a kor hangulatától, ösztönösen vágom egy idei Gatsby esküvőre, amelynek ötletével már nem egy pár megkeresett az idén.. A tavaly év végi rendezvényszezonban több céges Gatsby-party is akadt, imádtam csinálni ezeket, de az esküvő más.. :)

Nagy Gatsby esküvői dekoráció

Ahh, imádom ezeket a tipográfiákat, az első nagy háború utáni felszabadult életérzést, a riszálást, Ms. Poppy gönceit, egy hosszú kesztyűt, egy szipkát, csipkét, pávatollat, aranyat, lüktetést…

Nagy Gatsby esküvői dekoráció

Szerencsére nálunk mindent megtaláltok, amire szükség lehet egy Gatsby-lagzihoz. Fények, lametták, textilek, csillogás a köbön. Az életben pedig nem feltétlenül drámával ér véget egy ilyen féktelen esküvő, igaz? :)

Ha szeretnél értesülni új bejegyzéseinkről, kövess bennünket a Facebook oldalunkon, az Instagram fiókunkon, vagy a Pinteresten

Ez a cikk a(z) Esküvői asztaldísz kategóriában jelent meg.

Cimkék

érdekes esküvői dekoráció
Wedding Factory