* common.systemMessage *

* common.systemQuestion *

Rendben

Mégsem

Te megálmodod, mi elkészítjük!
Esküvői dekoráció, virágkötészet

Asztalközép mustra

A menyasszonyi csokor mellett az esküvői dekoráció egyik leglátványosabb eleme az asztalközép. Korábbi munkáimból összeszedtem párat a legkülönbözőbb stílusokból, a teljesség igénye nélkül. Inspirálódjatok, gyűjtsetek ötleteket saját esküvőtökhöz!

Modern

Egy egyszerű, magas ezüst váza egyszínű pink virágokkal: a fekete-fehér dekorációval, csíkos asztalközéppel, ezüst és pink kiegészítőkkel a letisztult, modern, ugyanakkor csajos dekoráció híveinek.

Modern asztalközép

Barokk romantika

A díszes réz gyertyatartó vázaként is tökéletesen funkcionál. A klasszikus, barokkos hangulat kedvelőinek kötelező darab!

Barokk asztalközép

New York

Ki mondta, hogy a csokrok csak kör alakúak vagy hosszúkásak lehetnek? A New yorki stílusú esküvő asztalközepei egyszínű rózsákból, négyzet alakúra készültek, természetesen NY témájú, négyzet alakú vázában kaptak helyet.

NY asztallközép

Bohókás

Az M&Ms témájú esküvőn (igen, ilyen is volt :)) színpompás virág összeállítások kaptak helyet magas üvegvázákban vicces műanyag figurákkal és természetesen M&ms csokival töltött kelyhekkel. Bár a cél a sokszínű esküvői dekoráció volt, ne essünk túlzásokba: az izgalmas, színes összeállításokat egyszerű elemekkel ellensúlyozzuk.

M&Ms asztalközép

Gyümölcsös

Az egyik legnépszerűbb asztalközép a friss gyümölcsökkel díszített átlátszó vázába helyezett csokor. Lehet a képen látható kompozícióhoz hasonlóan lebegő gyümölcsszeletekkel díszíteni, barackkal, almával, szőlővel, vagy más, az esküvői dekoráció többi elemével színben harmonizáló gyümölccsel megtölteni, színezett vízzel kombinálni… a variációs lehetőségek száma szinte végtelen.

Narancsos asztaközép
Barackos asztalközép

Tengeri

Bármilyen esküvőhöz lehet találni izgalmas, érdekes asztalközép ötleteket, ezt bizonyítja a tengeri esküvőhöz készült asztalközép a világító torony alakú vázával :)

Tengeri asztalközép

És ez csak egy kis ízelítő volt a több száz stílusból, amit a sok-sok év alatt alkottunk! Biztos vagyok benne, hogy idén is rengeteg különlegesség születik a kezünk alatt, érdemes minket követni

Ha szeretnél értesülni új bejegyzéseinkről, kövess bennünket a Facebook oldalunkon, az Instagram fiókunkon, vagy a Pinteresten

Ez a cikk a(z) Esküvői asztaldísz kategóriában jelent meg.

Cimkék

esküvői dekoráció tengeri stílusban modern esküvői dekoráció bohókás esküvői dekoráciö gyümölcsös esküvői dekoráció