* common.systemMessage *

* common.systemQuestion *

Rendben

Mégsem

Az idei pantone szín: Greenery az esküvők színeiben is!

Minden évben világszerte milliók várják, hogy mi lesz az aktuális év színe, hiszen ez kihat az öltözködésre, lakberendezésre, és természetesen az esküvőkre is! Szerencsére az idei szín, a pantone 15-0343-as zöld színe sem ad okot a csalódásra. Bár a zöld általában kiegészítő színként szerepel (gondoljunk csak a menyasszonyi csokrokra), valószínűleg rajtam kívül is sok esküvői dekoratőr örül a friss, új trendnek, aminek a középpontjában kivételesen a barátságos zöld szín áll.

Mostani összeállításomban olyan ötleteket gyűjtöttem, amik megmutatják, hogy a zöld szín milyen remek választás lehet az esküvői dekorációnál, legyen szó akár a tortáról, asztalközépről, vagy egyéb különleges részletekről!

Apró részletek

Ha a greeneryt választjuk az esküvői dekoráció alapkövének, az apró részletek is nagyon fontosak! A képen látható finom kis kézzel hímzett szalvétákat az esküvő kiemelt vendégei, az édesanyák és a nagymamák kapták.

Torta

A torta természetes virágokkal való díszítése mindig mutatós esküvői tortát eredményez. Nincs ez másképp akkor sem, ha a greeneryt választjuk alap színnek: a tortát eben az esetben friss levelekkel, vagy zöldes virágú növényekkel is dekorálhatjuk.

Meghívó

Ez a lenyűgöző meghívó tele van élettel, de mellette elegáns és figyelemfelkeltő. Ha hasonló meghívót választasz, valószínűleg még sok év múlva is szép emlékként őrizgetik majd a meghívottak :)

Zöld csillárok

Amikor már kijelentenéd, hogy minden talpalatnyi helyre gondoltál az esküvői dekorációnál, ne felejts el felnézni :) A mennyezetről lelógatott világítás az egész dekorációt feldobja, ha pedig a „csillárokat” zöldbe borítod, igazi tündérmesébe illő hatást érhetsz el.

Titkos kert

A leírása szerint a greenery szín többek között az új felfedezések színe is (éppen ezért olyan alkalmas esküvők fő témájának is :)). Ez a pár úgy döntött, hogy a természetet hozza tető alá: az átlátszó sátor berendezését és az oltárhoz vezető utat friss, élő növények teszik igazán frissé és különlegessé.

Monokróm zöld dekoráció

A zöld színben az a jó, hogy az egészen világos, sárgás zöld színtől a méregzöldig számtalan árnyalata van, melyek egymással is remekül harmonizálnak és tökéletes monokróm összeállításokat lehet belőlük alkotni.

Zöldet a gomblyukba!

A zöld különböző árnyalatait és a fehér színt felhasználó kis csokrocskák friss színeikkel biztosan feldobják a vőlegény és a násznagyok öltözetét.

Zöld és arany

Aki elegáns esküvőre vágyik, annak is érdemes megfontolnia a greenery témát. Ebben az esetben az arany szín adhat különleges csillogást az esküvői dekorációnak, természetes zöld, fehér és natúr színekkel kiegészítve.

 

(Képek forrása: http://www.marthastewartweddings.com/605710/2017-pantone-color-greenery-ideas-for-wedding)

Ha szeretnél értesülni új bejegyzéseinkről, kövess bennünket a Facebook oldalunkon, az Instagram fiókunkon, vagy a Pinteresten

Ez a cikk a(z) Esküvői asztaldísz kategóriában jelent meg.

Cimkék

zöld esküvői dekoráció különleges esküvői dekoráció greenery esküvői dekoráció zöld asztalközép
Wedding Factory