* common.systemMessage *

* common.systemQuestion *

Rendben

Mégsem

Desszert asztal, mint dekorációs elem

A desszert asztalok az édesszájú párok nagy kedvencei, és általában az esküvők legkedveltebb pontjai is egyben :) Az önkiszolgáló bárasztalokkal ellentétben ráadásul minden korosztálynak örömet okoznak. És még egy plusz: egy jól elrendezett desszert asztal szépséges finomságokkal és megfelelő körítéssel az esküvői dekoráció egyik fénypontja is lehet!

Az esküvő hangulatához nagyban hozzájárul egy rusztikus stílusú desszert asztal házi készítésű édességekkel, vagy egy elegánsan dekorált asztal színben a dekorációhoz passzoló macaronokkal. A variációk száma nagyjából végtelen: bármilyen stílusban, szinte bármilyen ötletesen használt bútorral, kiegészítőkkel, édességekkel vagy frissítőkkel alkotható izgalmas kompozíció.

A most következő válogatásban biztosan te is megtalálod a kedvencedet.

Rusztikus fánktorony

Desszert asztal fánkkal

Irány a természet! Aki kültéri, rusztikus-természet közeli esküvőt tervez, annak kötelező dekorációs elem egy ehhez hasonló farönkből készült étel-és italkínáló torony fánkokkal, almával, gyümölcslével, vagy más nyalánkságokkal.

Postai asztalka újratöltve

Postás desszert asztalka

Szinte bármilyen régi, izgalmas bútor „befogható” desszertasztalnak megfelelő körítéssel. Itt például egy postai levélszortírozó fiókos asztalka kínálja a szebbnél szebb, színes macaronokat és az esküvői tortát.

Virágos romantika

Romantikus desszert asztal

Romantikus vintage desszert asztal friss színes virágokkal, aprósüteménnyel, virág díszítésű tortával és az elmaradhatatlan csipke terítővel.

Vintage minden mennyiségben

Vintage desszert asztal

Egy másik variáció vintage-re tortaállványként szolgáló régi bőrönddel, girlanddal, kiszuperált ablakkerettel.

Kávéimádóknak

Desszert asztal kávéval

Kávé „állomás” pasztell színű virágokkal, zsákvászon asztali futóval, klasszikus stílusú dekorációs kiegészítőkkel.

Teaház az esküvőn

Desszert asztal teával

Teaimádók esküvőjének nem is lehet jobb kiegészítője ennél az antik fésülködő szekrénynél, amin különböző teafüvek kaptak helyet nagy befőttesüvegekben. Papír pohár helyett környezettudatosabbak a téli esküvőknél már bemutatott állványt is használhatják igazi bögrékkel (ezek akár az ülésrendet is mutathatják egyben).

Pasztell színekben

Pasztell desszert asztal

A továbbra is töretlen népszerűségnek örvendő pasztell esküvői dekorációkhoz remekül illik egy ehhez hasonló desszertasztal virágokkal díszített tortákkal, muffinokkal, különféle cukorkákkal. Háttérül egy egyszerű pasztellszínű függöny szolgál, amit egy girland felirat egészít ki.

Városi romantika

Városi stílusú desszert asztal

Városias, modern stílusú desszert asztal aranyszínű süteményekkel és kiegészítőkkel, csillogó fánkokkal és hangulatvilágítással.Az arany képkeretbe itt egy tábla került, amire a város körvonalait rajzolták.

Egzotikus terülj-terülj asztalkám

Desszert asztal perzsa stílusban

Végül egy igazi különlegesség: perzsa terülj-terülj asztalkám teával, különböző gyümölcsökkel, édességekkel. Asztalterítő helyett egy mintás perzsaszőnyeg egészíti ki a látványt.

Forrás: brides.com

Ha szeretnél értesülni új bejegyzéseinkről, kövess bennünket a Facebook oldalunkon, az Instagram fiókunkon, vagy a Pinteresten

Ez a cikk a(z) Esküvői asztaldísz kategóriában jelent meg.

Cimkék

natur esküvői dekoráció vintage esküvői dekoráció modern esküvői dekoráció desszert asztal
Wedding Factory