* common.systemMessage *

* common.systemQuestion *

Rendben

Mégsem

Esküvői dekoráció egy 25. házassági évfordulón, kertben, parton..

Mindig is szerettem a rendhagyó felkéréseket, főleg, ha azok egy egyedi esküvői dekorációhoz köthetők, vagy különleges tematikát lehet megvalósítani bennük. Az egyik, múlt szombati dekoráció is egy hasonló, nem hagyományos alkalomra készült, egy 25. házassági évforduló helyszínét építettük, egy Római-parti szálloda kertjében és rendezvénytermében..

esküvői dekoráció póker

Konkrét elképzelésekkel rendelkező megrendelőim voltak erre az alkalomra, mivel imádják a kaszinók és a szerencsejáték világát, a termet, a büféasztalokat és az italpultot ebben a hangulatban dekoráltuk, a falakat piros és fekete textilekkel borítottuk, arany lamettával dekoráltuk. Beszereztem jelentős mennyiségű pókerkártyát, zsetonokat, ezek kerültek az asztalfutókra. A székekre piros szoknyát húztunk, fekete masnit dobtunk rá, aztán irány a kert.. :)

esküvői dekoráció póker

Mivel a pár másik kedvenc témája a tenger és a tengerek hangulata, ezért abban állapodtunk meg, hogy létrehozunk egy “mini” tengerpartot a kertben, ide került a boldogságkapu, s természetesen a vendégek is a kertben kaptak helyet..

esküvői dekoráció kék kapudísz

A kaput kék selyemmel vontam be, leterítettünk egy homokos partra emlékeztető alapot és halászhálókkal, kagylókkal, csigákkal egészítettük ki az egész dekorációt.

esküvői dekoráció a szabadban

Az asztaloknál a kevesebb sokszor több elv alapján terveztem meg a dekorációt. Az volt a kérés, hogy ne domináljanak az asztaldíszek, inkább jelzésértékkel vegyenek részt az asztalon, így a kedvenc kerti mécsestartóimmal és tengeri herkenytűkkel kombináltam a vintage stílusú asztalszámokat.

esküvői dekoráció a szabadban

A főasztalra barna kasír került, s amikor az amerikai székek megérkeztek, kezdett összeállni a hangulata ennek a dekorációnak, főleg, hogy a kerti világítás még hátra volt..

esküvői dekoráció a szabadban

Kifeszítettük a fák közé a kültéri égősorokat, kék és fehér lampionokat akasztottunk rájuk és amikor felkapcsoltuk őket, akkor kelt igazán életre a kert.. Amikor hajnalban, a “lagzi” végén megérkeztünk a bontáshoz, percekig ültem a fűben és gyönyörködtem ezekben a pompás színekben, ahogy megvilágítják a fákat, s közben azon gondolkoztam, milyen jó érzés két olyan embernek a vágyait teljesíteni, akik ilyen hosszú ideje boldogságban élnek együtt.. :)

Ha szeretnél értesülni új bejegyzéseinkről, kövess bennünket a Facebook oldalunkon, az Instagram fiókunkon, vagy a Pinteresten

Ez a cikk a(z) Esküvői asztaldísz kategóriában jelent meg.

Cimkék

érdekes esküvői dekoráció
Wedding Factory