* common.systemMessage *

* common.systemQuestion *

Rendben

Mégsem

Esküvői dekoráció zöldben, baglyokkal..

Esküvői dekoráció természettudatosan? Mint minden, ez is lehetséges..

Anita és Gergő határozott alapelképzelésekkel kerestek meg. Zöld,zöld,zöld mindenhol. Abban a szerencsés helyzetben voltam, hogy nagyon gyorsan egymásra hangolódtunk, közel engedtek magukhoz, betekintést engedtek mindennapi életükbe, gyakorlatilag nyitott könyvekké tették magukat előttem.

Gondolom, nem árulok el nagy titkot akkor, ha egyértelműen ennek a közös rezgésnek volt köszönhető a telitalálat!

Hát így lett ez egy “ökoesküvő”. Az asztaldíszeikbe az alábbi virágok kerültek: orcidea, rózsa, santini ( ez az egyik favorizált virág), hortenzia, dendrobiumlisianthus és a kicsi barna ahogy kérték fafül gomba.

Zöld esküvői dekoráció

A koncepcióhoz Anita kérésére párosultak a santini gömbök, amit meglepetésnek szánt kedvesének egy kuvik párral a tetején.

Lelkesedésem ezerrel tombolt, így a mécsestartóba lógatott gömbökre is kerültek a kis pislogó szemű baglyokból… Pénteken alig bírtunk magunkkal, szúrtuk a gömböket és a díszeket és minden elkészült darab után valami mély elfogultsággal, teljes nyugalommal dobozoltam a virágokat.

És lám, szombaton felépítettük a csodát, néha kezdtem múzeumban érezni magam, mert mikor egy-egy újabb ember lépett a termbe akkor előkerültek a fényképezőgépek és katt-katt, majd sutyorogás.

Totál oda vagyok ezekért az üvegbúrákért, építettem is a párnak egy saját kis hobbit-lakot a tortatálon… :)

Zöld asztalszám esküvői dekoráció

Számomra az elismerés másnap ért, mikor Anita felhívott :

– Most ébredtünk és még az ágyban fekszem, de az első gondolatom Ti voltatok…………

Egész nap mosolyogtam..

Ha szeretnél értesülni új bejegyzéseinkről, kövess bennünket a Facebook oldalunkon, az Instagram fiókunkon, vagy a Pinteresten

Ez a cikk a(z) Esküvői asztaldísz kategóriában jelent meg.

Cimkék

öko esküvői dekoráció zöld esküvői dekoráció
Wedding Factory