* common.systemMessage *

* common.systemQuestion *

Rendben

Mégsem

Esküvői trendek #1. zöld esküvő

Odakint még javában recsegnek-ropognak a mínuszok; nincs is annál jobb ilyenkor, mint egy forró kakaóval a laptop elé kucorodni és a tavaszi-nyári esküvőt tervezgetni! Korábbi cikkemben már bemutattam az idei év várhatóan legnépszerűbb esküvői dekorációs témáit, ahol a régi ismerősök mellett pár újdonság is felbukkant. Arra gondoltam, hogy összeszedek nektek pár inspirációt saját korábbi munkáimból az egyes témákhoz, hogy legyen bőven nézegetnivaló. Rögtön elsőnek a kikelet színét, a zöldet választottam irányvonalnak 2017 legtrendibb esküvői témáiból.

Modern

A zöld téma egyik nagyon pozitív oldala, hogy rengeteg stílussal kombinálható. Itt például egy modern elgondolású, feketével és fehérrel kiegészített zöld asztaldíszt láthattok, amit fehér gömb gyertyák, ágacskák tesznek érdekessé.

Modern zöld asztaldísz

Erdei

Ez a variáció pedig a természet szerelmeseit érinti meg: zöld természetes elemekkel, barnával és fehérrel kombinálva. Gombák, tobozok, páfrányok, falevelek, madártollak és a zöldben megbújó szarvas teszik bájossá a kompozíciót.

Erdei asztaldekoráció

Tengeri

Klasszikus elegancia apró, nem túl hivalkodó érdekes részletekkel. Fehér asztalterítő és székszoknya zöld asztali futóval és székmasnival adja a dekoráció gerincét, az asztalon visszafogott zöld-fehér dekoráció kapott helyet élénkzöld üvegekkel, fehér gyertyákkal. Ez az esküvői dekoráció bizonyítja, hogy nem csak a kék szín használható fel a tengerparti témájú esküvőknél; az üvegek egyben palackpostaként funkcionálnak, tengericsillagok, rákocskák és világítótornyok utalnak a tengerre.

Zöld tengeri esküvő

Természetes

A zöld rengeteg izgalmas árnyalata közül válogathatunk: harsogó világoszöldek, lágy, kékesbe hajló árnyalatok, erőteljes méregzöldek, natúr mohazöldek… hogy csak párat említsek! Ennél az asztaldísznél a zöld több árnyalata is megfér. Mohából fantasztikus kis világok születhetnek, az üvegbúra pedig dekorációs elem és mellette a megfelelő páratartalmat is biztosítja a kis hobbit lakoknak.

Mohás asztaldísz

Vintage

Végül pedig az örök kedvenc barack színnel és vintage hangulattal házasítottam ebben a korábbi munkámban a zöld lágyabb árnyalatát. A zöld megfelelő tónusát választva szinte bármilyen színnel kiegészítve mutatós lesz az esküvői dekoráció, legyen szó akár harsányabb párosításról, mint a fűzöld-pink, vagy visszafogottabbról, mint a menta és a púder kombinációja.

Rózsaszín-zöld asztaldekoráció

Ha szeretnél értesülni új bejegyzéseinkről, kövess bennünket a Facebook oldalunkon, az Instagram fiókunkon, vagy a Pinteresten

Ez a cikk a(z) Esküvői asztaldísz kategóriában jelent meg.

Cimkék

zöld esküvői dekoráció vintage esküvői dekoráció természetes esküvői dekoráció
Wedding Factory