* common.systemMessage *

* common.systemQuestion *

Rendben

Mégsem

Festői esküvő

Nem csak a festészet szerelmesei lesznek oda az egyik legújabb trendért, az akvarell témájú esküvőkért! Színpompás, mégsem harsogó, játékos, mégis elegáns… Ismerd meg ezt a különleges témaválasztást és meríts ihletet a képekből saját esküvői dekorációdhoz :)

A meghívó

Festői esküvői meghívó

Minden a meghívóval kezdődik… Ha az esküvői dekoráció fő témájának nem is választod a vízfesték hatást, egy ilyen gyönyörű virágos, tavaszias meghívó láttán biztosan neked is megdobban a szíved! Romantikus és vintage stílusú esküvőkhöz is remekül passzol :)

Egyszerű megoldások

Festői esküvői dekoráció

Nem kell feltétlenül bonyolult dologra gondolni, ha a vízfesték témájú esküvő kerül szóba. Jól példázzák ezek a mutatós szövet szalvéták is, amik egyszerűen csak különböző árnyalatú festékekben lettek megmártva.

Mindenünk a festészet!

Festői esküvői dekoráció

Persze lehet egyértelműen utalni a festészet szeretetére, mint ahogyan a festő pár is tette, akik ezt az egyedi esküvői dekorációt megálmodták. A friss virágok színei a tányér alátéteken köszönnek vissza, a menü kártyán pedig különböző színeket rendeltek az egyes ételekhez.

Híres festők az esküvőn

Festői esküvői dekoráció

Nagy festők az esküvőn? Ha máshogy nem is, de az egyes vendégasztalok elnevezéseiben visszaköszönnek :) Az ültetők és az asztalszámozások is vízfesték hatásúak, de mind más-más színben és különböző friss virágokkal kiegészítve.

Bohókás háttér

Festői esküvői dekoráció

A hátteret alkotó lelógatott vásznakat különböző színű festékpöttyök díszítik. Bohókás hangulatukat az egyszerű fehér terítő és fekete borospoharak ellensúlyozzák. A sokszínű összeállításoknál mindig oda kell figyelni, hogy ne szaladjon el velünk a ló, és a végeredmény ne egy gyerekzsúrra emlékeztessen :)

Kreatív vendégkönyv

Festői esküvői dekoráció

Vendégeinket is ösztönözhetjük kreatív alkotásra, ha a vendégkönyv gyanánt egy kifeszített vásznat és sok-sok színes ceruzát, festéket készítünk ki. Az így elkészült alkotást akár a szoba falára is kiakaszthatjuk örök emlékül.

Festett finomságok

Festői esküvői dekoráció

Még a süteményeken is megjelenhet a vízfesték hatás: a képen a fehér macaronokra ételfestékkel trópusi motívumokat festettek.

A torta

Festői esküvői torta

Természetesen nem maradhat ki a felsorolásból az esküvői torta sem, ami a virág díszítés mellett halvány vízfesték hatású díszítést is kapott.

 

(Képek forrása itt és itt.)

Ha szeretnél értesülni új bejegyzéseinkről, kövess bennünket a Facebook oldalunkon, az Instagram fiókunkon, vagy a Pinteresten

Ez a cikk a(z) Esküvői asztaldísz kategóriában jelent meg.

Cimkék

színes esküvői dekoráció különleges esküvői dekoráció vízfesték hatású esküvői dekoráció
Wedding Factory