* common.systemMessage *

* common.systemQuestion *

Rendben

Mégsem

Friss ötletek tavaszi esküvőhöz

Sokakhoz hasonlóan a tavasz az egyik kedvenc évszakom. Igazi felfrissülés a hosszú tél után végre a melengető napfény, harsogó zöld színek, virágba borult fák látványa, virágkötőként is egyre nagyobb választékból válogathatok a virágpiacon :) A megújulás évszakát nem véletlenül választják olyan sokan esküvőjük időpontjának is egyben, hiszen az új életszakasz kezdetét mi más szimbolizálhatná jobban, mint a tavasz? :) Rengeteg kellemes, visszafogott árnyalatával ideális keretet ad egy romantikus esküvőnek, ráadásul ahogy az idő melegszik, szép fokozatosan merészkedünk ki a kültéri helyszínek felé.

A tavaszi esküvő alapját mi más szolgáltathatná, mint RENGETEG friss virág? Virágok az esküvői dekorációban, az asztalokon és az asztalok fölött, a boldogságkapun, a székeken, a menyasszony hajában, a koszorúslányok csuklóján, az esküvői tortán… Ha mindig is hatalmas esküvői kerti partyról álmodtál, a tavasz épp ideális évszak, hogy ezt valóra váltsd! Hangold össze az esküvő színeit a természet adta csodálatos színárnyalatokkal, válogass az évszakra jellemző szebbnél szebb virágok közül menyasszonyi csokrodhoz! Pár ötletet összegyűjtöttem a tavaszi esküvőkhöz, válogass kedvedre :)

1.

Tavaszi esküvői dekoráciő

A teáscsészében elhelyezett friss rózsa félreérthetetlenül a tavaszi kerti partyk hangulatát idézi. Ha emlékeztek még, hasonló csészéket és hozzá illő teáskannákat nálunk is találtok :)

2.

Tavaszi esküvői dekoráciő

Befőttes üvegben szervírozott finomságok, frissítő üdítők… ezek is elmaradhatatlan kellékei az igazán családias hangulatú kültéri esküvőknek! A képen egy igazi különlegesség, befőttes üvegben készült citromos pite látható.

3.

Tavaszi esküvői dekoráciő

Különleges asztaldíszként akár izgalmas alakú faágat, akár az itt láthatóhoz hasonlóan fehérre festett agancsot is használhatunk sok-sok mezei virággal.

4.

Tavaszi esküvői dekoráciő

Virággal dekorált frissítők vagy ehető virágok desszertként? Én imádom az ötletet! :) A képen levendulás limonádét láthattok.

5.

Tavaszi esküvői dekoráciő

Bár nem feltétlenül kell a tavasz és a Húsvét között egyenlőséget vonni, de ez az asztalközép fantasztikus ötlet! A trükkje az, hogy a nagyobb üveg belsejében egy kisebb vázában lettek elhelyezve a virágok, így a tojásokat nem kell vízbe áztatni.

6.

Tavaszi vőlegény ruha

Tavasszal a vőlegény választhat a szokásosnál világosabb öltönyt, mint amilyen ez az elegáns világosszürke, világoskék nyakkendővel (és természetesen friss virággal :) ) kiegészítve.

7.

Tavaszi esküvői dekoráciő

A szokatlan elrendezésnél a fejjel lefelé fordított különféle alakú borospoharak üvegburaként fedik a friss virág fejeket, a poharak talpa pedig gyertyatartóként szolgál.

8.

Tavaszi esküvői dekoráciő

A rusztikus esküvők elengedhetetlen eleme a befőttes üvegbe állított rezgő, amit egyszerű fehér gyertyákkal és zsákvászon asztali futóval egészíthetünk ki. Ugyanez a hatás elérhető a bájos százszorszépekkel is.

9.

Tavaszi menyasszonyi csokor

A vadvirágos menyasszonyi csokrok leginkább a tavaszi esküvők fénypontjai. A gyöngyike és a százszorszép szokatlan párosítás, de a végeredmény egy bohókás, fiatalos menyasszonyi csokor :)

10.

Tavaszi menyasszonyi ruha

Tavaszi esküvődhöz válassz romantikus, játékos darabot: jöhet bármi, ami csipkés, tüll vagy akár tollas :)

11.

Tavaszi esküvői dekoráciő

A japán cseresznye virágos ága fantasztikusan mutat, ráadásul kifejezetten pénztárcabarát választás.

12.

Tavaszi esküvői dekoráciő

A virágok az esküvői dekoráció legváratlanabb pontjain is felbukkanhatnak…

Ha a fentiekhez hasonló esküvői dekorációt szeretnél, keress bátran, hiszen műhelyemben rengeteg dekorációs elemből válogathatsz, akár a fentiekhez hasonló, akár teljesen egyedi elképzelésed van az esküvődről!

(Képek forrása itt)

Ha szeretnél értesülni új bejegyzéseinkről, kövess bennünket a Facebook oldalunkon, az Instagram fiókunkon, vagy a Pinteresten

Ez a cikk a(z) Esküvői asztaldísz kategóriában jelent meg.

Cimkék

színes esküvői dekoráció tavaszi esküvői dekoráció tavaszi menyasszonyi csokor
Wedding Factory