* common.systemMessage *

* common.systemQuestion *

Rendben

Mégsem

Gyerünk a moziba be!

Angelina és Brad jó pár évre meghatározták az egyik legkedveltebb esküvői tematikát, a Mr. és Mrs. Smith című mozijuk komplett dekorációkat ihlet, elég sok pár jelentkezett az idén is mozis elképzelésekkel. A kedvenceim, egy Németországban élő fiatal, nagyon cuki pár, akik semmit sem bíztak a véletlenre, komplett arculatot, logót terveztettek az esküvőhöz, a mozi-feelinget pedig mi fogjuk létrehozni számukra. :)

Mozi témájú esküvői dekoráció

Az asztaldíszekben filmszalagokat, régi tekercseket fogunk használni a virágok mellett, napok óta diafilmeket kutatok a neten, nem is gondoltam, hogy arany árban mérik, mióta kitört a retró-láz.. :)

Mozi témájú esküvői dekoráció

Az egyedi arculathoz passzoló hátteret építünk, rengeteg apró fénnyel, mint egy filmbemutatón.. :) A bejáratnál popcorn és üdítőstand várja majd a vendégeket, azon gondolkozom, honnan tudnék szerezni egy régi kameraállványt az ültetési rendhez..

Mozi témájú esküvői meghívó

Alig várom ezt az esküvőt, imádom a filmeket, a mozit, kimondottan közel áll hozzám is ez a téma. Nektek hogy tetszik? :)

Ha szeretnél értesülni új bejegyzéseinkről, kövess bennünket a Facebook oldalunkon, az Instagram fiókunkon, vagy a Pinteresten

Ez a cikk a(z) Esküvői asztaldísz kategóriában jelent meg.

Cimkék

érdekes esküvői helyszín érdekes esküvői dekoráció
Wedding Factory