* common.systemMessage *

* common.systemQuestion *

Rendben

Mégsem

Ha unod a fehér esküvőket…

Az egyik legnagyobb dilemma, amivel a menyasszonyok szembesülnek, az esküvői dekoráció színének meghatározása: klasszikus rózsaszín legyen? Netán életvidám sárga, vagy modern zöld? A döntés nem egyszerű, hiszen az esküvő fő színei meghatározzák az egész esemény hangulatát… Ha nehéznek találod a döntést, javasolnék egy remek megoldást: a szivárvány különböző színeiben pompázó esküvőket! :)

A téma bemutatásának ötlete egy általam korábban készített esküvői dekorációról jutott eszembe, ahol a vidám színeket az M&M’s csoki drazséval és népszerű figuráival egészítettem ki. Ha elsőre túl vadnak találod a sokszínű esküvő gondolatát, akkor is érdemes lehet tovább olvasnod, hátha egy-két részletet mégis szívesen megvalósítanál saját esküvődön :)

Esküvői dekoráció

Színes esküvői dekoráció

Elsőként következzen a Wedding Factory-féle színes esküvői dekoráció, ahol vidám színes szalagok ékesítik a fehér chiavari székeket, az asztalok fölé pedig sokszínű lampionokat lógattunk.

Színes esküvői dekoráció

Ki gondolná, hogy ilyen jól megférnek egymás mellett a karcsú poharakba ültetett virágcsokrok, színes csokidrazsék és a kabalafigurák? :)

Színes esküvői dekoráció

…Persze van extrémebb megoldás is, itt maguk az asztalok világítanak a szivárvány különböző színeiben :)

szivarvany-eskuvoi-dekoracio-003

Ha az egész esküvői dekorációt nem is szivárványosra álmodtad meg, egy hasonló esernyővel remek alapot ad a fényképezkedéshez! Mint már korábbi cikkemben is említettem, kültéri esküvőknél amúgy sem árt pár esernyőről gondoskodni biztos, ami biztos alapon!

Színes esküvői napszemcsik

Ha igazán cool képeket szeretnél a násznépről, lásd el őket színes napszemüvegekkel! Ezek akár ültetőként is szolgálhatnak, csak köss rájuk spárgával névvel ellátott kártyákat :) A vendégek értékelni fogják tavaszi/nyári esküvődön, hogy a szertartás alatt nem kell hunyorogniuk, a képek miatt senki sem fog elégedetlenkedni, hogy utolsó pillanatban becsukta a szemét, vagy kialvatlannak látszik :)

szivarvany-eskuvoi-dekoracio-007

Ha a szivárvány színeit választod az esküvőd témájához, vigyázz, mert könnyű túlzásokba esni! A legjobban egyszerű fehér színnel kombinálhatóak, mint a képen is: a különféle színűre festett vízbe egyszerű fehér virágok kerültek, így vidám, friss az összkép, de nem ízléstelen.

Színes esküvői torta

Csak felvágás után derül ki, hogy mi mindent rejthet egy egyszerű, fehér torta… Az utóbbi évek egyik nagy kedvence a szivárványos rétegekből álló cukrászköltemény, amitől biztosan leesik a vendégek álla!

Menyasszonyi csokor

Színes menyasszonyi csokor

Végül, de nem utolsó sorban következzen a színpompás menyasszonyi csokor, ami különféle színű rózsákból áll. Itt is fontos arra odafigyelni, hogy egy alapból is sokszínű csokrot további díszítéssel, brossokkal, színes szalagokkal könnyen el lehet rontani, illetve a menyasszony ruháját, kiegészítőit is nagyobb odafigyeléssel kell kigondolni, mint egy hagyományos, 1-2 alapszínből álló csokor esetén.

szines menyasszonyi csokor

Színes menyasszonyi csokor Wedding Factory-módra. Én jobban szeretem a virágokat festetlenül, saját színeikben, hiszen kimeríthetetlenül széles a természetes színek palettája is :)

Ha szeretnél értesülni új bejegyzéseinkről, kövess bennünket a Facebook oldalunkon, az Instagram fiókunkon, vagy a Pinteresten

Ez a cikk a(z) Esküvői asztaldísz kategóriában jelent meg.

Cimkék

színes esküvői dekoráció színes menyasszonyi csokor vidám esküvői dekoráció
Wedding Factory