* common.systemMessage *

* common.systemQuestion *

Rendben

Mégsem

Meséld el saját love-storytokat!

Imádom az olyan esküvőket, ahol a párok személyiségét sikerül jól megjeleníteni az esküvői dekorációban, az apró részletekben. Ennek egyik legaranyosabb módja, ha a pár szerelmük történetét osztja meg a vendégekkel. Valószínűleg a legtöbben a vendégek közül jól ismernek benneteket, de a saját sztoritok izgalmas részletei segítenek közelebb hozni a vendégeket, a párnak nosztalgikus hangulatba kerülni és az esküvőn családias atmoszférát teremteni. De hogyan lehet ezt az esküvői dekorációban is megjeleníteni? Ehhez gyűjtöttem most pár ötletet:

Képekkel

Love Story az esküvői dekorációban

Az egyik legkedveltebb módja a közös emlékek megjelenítésének, hogyha a közös képeitekkel dekoráljátok az esküvő helyszínét. Ezt megtehetitek itt-ott elhelyezett bekeretezett képekkel, vagy szalagra fűzve, parafa tálára tűzve, külön állványt felhasználva…A lehetőségek száma szinte végtelen, a jól összeválogatott képek szavak nélkül is mindent elmondanak :)

Képekkel és szöveggel

Love Story az esküvői dekorációban

A képek egy rövid sztori leírással is kiegészíthetőek. A love story íródhat egy bekeretezett táblára is, az itt látható összeállításban még a jeles dátumot is elrejtették :) Nyugodtan adhatsz a kompozícióhoz olyan elemeket, apróságokat is, amik a történethez kapcsolódnak vagy számotokra jelentéssel bírnak.

Egyedi megoldásokkal

Az egyik kedvencem! Ez az ötletes pár az oltárig vezető útjukat jelenítették meg, szó szerint! :) A képekkel, dátumokkal, rövid eseményleírásokkal díszített vászon egyben dekorációs elem is, ami később szép emlékként szolgálhat az esküvőről.

Közös filmezéssel

Love Story az esküvői dekorációban

Akár az esküvő estéjén egy saját képeitekből, emlékekből összeállított rövid videót is megnézhettek a násznéppel, ami felidézi kapcsolatotok legszebb pillanatait. Arra figyelj, hogy bármennyire is szeretnéd minden egyes pillanatotokat megosztani vendégeiddel, ne nyúljon túl hosszúra a film!

Ötletes meghívóval

Love Story az esküvői dekorációban

Egy egyedi és különleges megoldás az is, ha már a meghívón is szerepel rövid love storytok. A meghívottak biztos örömmel olvassák majd a történeteteket és felüdítő lesz számukra a sok sablonos meghívó után egy igazán érdekes darab :)

Beszédes esküvői tortával

Love Story az esküvői dekorációban

Ilyen esküvői torta se jön szembe minden nap az emberrel :) Egyszerű, szinte bármilyen stílushoz illeszkedik, ráadásul még a kapcsolat „lépcsőfokait” is megjeleníti a különböző emeleteken :)

Apró részletekkel

Love Story az esküvői dekorációban

Még egy szuper ötlet: az esküvői dekorációban elrejteni pár érdekes tényt kettőtökről, közös történetetekről. Itt például a szalvétákon elevenedik meg a történet.

Akkor is megoszthatod tehát a sztoritokat a násznéppel, ha nem kifejezetten szeretsz szerepelni, beszédet tartani. Hagyd, hogy az esküvői dekoráció beszéljen helyetted!

 

(Képek forrása itt és itt.)

Ha szeretnél értesülni új bejegyzéseinkről, kövess bennünket a Facebook oldalunkon, az Instagram fiókunkon, vagy a Pinteresten

Ez a cikk a(z) Esküvői asztaldísz kategóriában jelent meg.

Cimkék

egyedi esküvői dekoráció esküvői érdekességek romantikus esküvői dekoráció
Wedding Factory