* common.systemMessage *

* common.systemQuestion *

Rendben

Mégsem

Te megálmodod, mi elkészítjük!

Esküvői dekoráció, virágkötészet

Nyírfa, juta, avagy egy esküvő naturális romantikája..

Gábor és Timi ha mondhatom így, klasszikus párt alkotnak. Helyesek, nyugodtak, csendesek, pontosan tudják mit szeretnének, semmiben sem különbözik a véleményük. Megtalálták azt, amire közösen vágynak, sok jó példát mutattak nekem az elképzeléseikről, nem volt nehéz közös nevezőre jutnunk a dekorációjuk kivitelezésével kapcsolatban.

nyírfa, juta esküvői dekoráció
nyírfa, juta esküvői dekoráció

Mindkettejük kedvence a nyírfa, aminek erős szimbolikus jelentése is van. Az élet körforgásában a nyír a növekedést, a kialakulást testesíti meg. A tavasz követeként az újraébredő élet, a tisztaság és a fiatalság szimbóluma. A kecses megjelenésének köszönhetően régen az emberek a fa szellemét fénybe burkolózott szűzként képzelték el, tele varázslatos gyógyító erővel. A nyír ünnepe az északi embereknek mindig az újjászületés örömteli ünnepe, az ég és a föld egyesülése volt. Ez a hagyomány él máig a majálisokon felállított májusfában.

nyírfa, juta esküvői dekoráció nyírfa, juta esküvői dekoráció

Az asztaldíszekben és az asztalszámokban is nyírfakéreggel és vékony nyírfaágakkal dolgozunk majd, fehér origami-madarakkal és jutával kombinálva, amihez remekül passzol majd a fehér textil és képkereteink, bőröndjeink. Öröm lesz velük, nekik dolgozni, alig várom a májust! :) Nektek hogy tetszik?

 

Ha szeretnél értesülni új bejegyzéseinkről, kövess bennünket a Facebook oldalunkon, az Instagram fiókunkon, vagy a Pinteresten

Ez a cikk a(z) Esküvői asztaldísz kategóriában jelent meg.

Cimkék

öko esküvői dekoráció natur esküvői dekoráció érdekes esküvői dekoráció