* common.systemMessage *

* common.systemQuestion *

Rendben

Mégsem

Nyírfa, juta, avagy egy esküvő naturális romantikája..

Gábor és Timi ha mondhatom így, klasszikus párt alkotnak. Helyesek, nyugodtak, csendesek, pontosan tudják mit szeretnének, semmiben sem különbözik a véleményük. Megtalálták azt, amire közösen vágynak, sok jó példát mutattak nekem az elképzeléseikről, nem volt nehéz közös nevezőre jutnunk a dekorációjuk kivitelezésével kapcsolatban.

nyírfa, juta esküvői dekoráció
nyírfa, juta esküvői dekoráció

Mindkettejük kedvence a nyírfa, aminek erős szimbolikus jelentése is van. Az élet körforgásában a nyír a növekedést, a kialakulást testesíti meg. A tavasz követeként az újraébredő élet, a tisztaság és a fiatalság szimbóluma. A kecses megjelenésének köszönhetően régen az emberek a fa szellemét fénybe burkolózott szűzként képzelték el, tele varázslatos gyógyító erővel. A nyír ünnepe az északi embereknek mindig az újjászületés örömteli ünnepe, az ég és a föld egyesülése volt. Ez a hagyomány él máig a majálisokon felállított májusfában.

nyírfa, juta esküvői dekoráció nyírfa, juta esküvői dekoráció

Az asztaldíszekben és az asztalszámokban is nyírfakéreggel és vékony nyírfaágakkal dolgozunk majd, fehér origami-madarakkal és jutával kombinálva, amihez remekül passzol majd a fehér textil és képkereteink, bőröndjeink. Öröm lesz velük, nekik dolgozni, alig várom a májust! :) Nektek hogy tetszik?

 

Ha szeretnél értesülni új bejegyzéseinkről, kövess bennünket a Facebook oldalunkon, az Instagram fiókunkon, vagy a Pinteresten

Ez a cikk a(z) Esküvői asztaldísz kategóriában jelent meg.

Cimkék

öko esküvői dekoráció natur esküvői dekoráció érdekes esküvői dekoráció
Wedding Factory