* common.systemMessage *

* common.systemQuestion *

Rendben

Mégsem

2017-es esküvői trendek

Remélem, sok menyasszony tervezi az idei évre a nagy napot! :) Az esküvők szempontjából látszólag csendesebb téli szezon elsősorban a tervezés időszaka; éppen alkalmas arra, hogy megálmodd tavaszi vagy nyári esküvődet! Ehhez hoztam pár inspirációs ötletet a 2017-es esküvői szezon legtrendibb esküvői témáiból. Egytől egyig kifinomultak, frissek, csajosak; ezekkel a témákkal nem lőhetsz mellé! Csemegézz, inspirálódj kedvedre!

#1. Zöld esküvő

Már 2016-ban is kezdett népszerűvé válni, és valószínűleg idén is az egyik legfelkapottabb esküvői téma a zöld, természet közeli esküvő. Ennél a témánál sokszor a zöld, életteli lombok veszik át a főszerepet, gyakran a virágokat is kiszorítva; visszaköszönhetnek a menyasszonyi csokorban, a helyszín dekorációban, asztali dekorációban, sőt, akár az esküvői tortán is! Virágokkal kombinálva is jól mutat, de inkább az egyszerűbb, fehér virágok illenek hozzá.

Zöld esküvői dekoráció

#2. Pasztell színek

A pasztell színekben az a jó, hogy nagyszerűen passzolnak egymáshoz és az utóbbi idők egyik kedvenc témájához, a vintage-hez. Ez utóbbi előreláthatóan 2017-ben is az egyik nagy kedvenc marad, ami nem is csoda, hiszen sokak szívét megdobogtatják a kedves kis apróságok, amik a témához kapcsolódó esküvői dekoráció részei: mintás porcelán csészék, üvegcsék, gyertyák, csipke, kalitkák, antik kulcsok, és még sorolhatnám. Talán éppen a változatossága miatt töretlen a népszerűsége.

Pasztell esküvői dekoráció

#3. Natúr, természetes színek

Ha egy visszafogottan elegáns esküvői dekorációra vágysz, akkor válaszd a natúr színeket! A pezsgő, krém, bézs, és árnyalataik nyugalmat és lágyságot sugároznak. Fehérrel, vagy az egyre népszerűbb fémes csillogású színekkel kombinálva kifejezetten elegáns stílusú összhatásra számíthatsz.

Natúr esküvői dekoráció

#4. Vízfesték hatás

Imádod a színeket, a művészetet? Akkor biztos tetszeni fog ez az élénk, játékos, könnyed stílus. Elsősorban a pirosak, sárgák, narancsok és rózsaszínek különböző kombinációival, pipacsokkal és szellőrózsákkal mutat jól, de  nyugodtan lehet a színösszeállításokkal kísérletezni, hiszen pont az élénkség és a sokszínűség a legjobb ebben a témában!

Vízfesték hatású esküvői dekoráció

#5. Trópusi esküvő

Nem kell feltétlenül messze földre utazni egy trópusi álomesküvőhöz! Ennek a témának a legfőbb jellemzői inkább az élénk, feltűnő színek (mint a ciklámen, a narancs és a sötétzöld) egzotikus, trópusi növények, pálmalevelek, gyümölcsös frissítők. Természetesen egy kis pluszt ad hozzá a vízparti helyszín, de ez a téma anélkül is mesés; fehér esküvői sátorral, rengeteg virágból és pálmalevelekből készült boldogságkapuval elhozza a mesés távoli szigetek hangulatát.

Trópusi esküvői dekoráció

#6. Erdei esküvő

A természet szerelmeseinek is kedveznek az új trendek, az idei év egyik legnépszerűbb esküvői témája az erdei esküvő lesz. A téma hasonlít a rusztikus irányzathoz, de itt elsősorban nem az esküvői dekoráción van a hangsúly, hanem a helyszín természeti adottságain. A „kikapcsolt” esküvőkhöz nem is lehetne ennél ideálisabb környezetet találni (jó eséllyel egyébként sem túl jó a térerő az erdőben :)).

Erdei esküvői dekoráció

Megtetszett valamelyik téma vagy más elképzelésed van? Az új évben is számíthatsz rám, ha a stílusodhoz passzoló menyasszonyi csokrot és esküvői dekorációt szeretnél! Az eddigi 2017-es megrendeléseim alapján izgalmas évnek nézek elébe, sok egyedi, meglepő témaválasztással, amiről természetesen ti se maradtok le, ha követitek az oldalt :)

Képek forrása: www.elegantweddinginvites.com

Ha szeretnél értesülni új bejegyzéseinkről, kövess bennünket a Facebook oldalunkon, az Instagram fiókunkon, vagy a Pinteresten

Ez a cikk a(z) Esküvői dekoráció kategóriában jelent meg.

Cimkék

színes esküvői dekoráció zöld esküvői dekoráció vintage esküvői dekoráció trópusi esküvői dekoráció
Wedding Factory