* common.systemMessage *

* common.systemQuestion *

Rendben

Mégsem

Egybekelni Magnummal? Elég menő.. :)

Gyaníthatóan nem Tom Selleck viselte a történelem leghíresebb bajuszát, egy dolog viszont tény: a bajusz az elmúlt egy-két évben újra menő, hipszterkedés a köbön egy jól pödört darabot viselni. Naná, hogy alig kellett rá várni, hogy mindenki bajuszokkal hülyéskedjen, a tavalyi Szigeten minden második külföldi srácon volt eredeti, vagy öntapadós, netán pálcikára ragasztott.. :) De mi köze ennek az egésznek egy esküvőhöz? Nézzétek, miket találtam:

Vicces esküvői dekoráció

Hihetetlenül komolytalan képeket lehet készíteni ezekkel a kiegészítőkkel, egy teljes násznépet le lehet kötni egy vicces fotósarokkal egy esküvőn, kortól függetlenül. :) Bajusz esküvői dekoráció   De nyilván nem csak a bajusz ihlette meg az igazi őrülteket, nehezen tudtok olyat kérni, amit ne tudnánk prezentálni nektek egy kellően idétlen bulihoz. :) Álszakáll, szemüveg, pálcás smaci, csokornyakkendő, gumiorr a nagyinak… Bajusz eküvői ültetőkártya   Sokan teljes esküvői tematikát “bajuszolnak” maguknak. Temérdek fotót találtam egyedi grafikával, bajuszos főasztal-háttérrel, bajusz tortával, bajuszos nagynénivel, gyerekekkel.. :) Mit szóltok? Ti bepödörnétek a nagy estét? :)))

Ha szeretnél értesülni új bejegyzéseinkről, kövess bennünket a Facebook oldalunkon, az Instagram fiókunkon, vagy a Pinteresten

Ez a cikk a(z) Esküvői dekoráció kategóriában jelent meg.

Cimkék

vicces esküvői fotózás esküvői fotózás érdekes esküvői dekoráció
Wedding Factory