* common.systemMessage *

* common.systemQuestion *

Rendben

Mégsem

Minden részlet számít: Judit és Bálint esküvője

Ha már nosztalgiázás… A napokban kaptam meg Judit és Bálint esküvőjén készült képeket, gondoltam, veletek is megosztom :)

A sztori

Judit és Bálint esküvője azért volt érdekes feladat és egyben kihívás, mert mire a Nagy Naphoz értünk, kivételesen szorosra fűztük a kapcsolatot. Ők voltak azok, akik semmit sem bíztak a véletlenre: rengeteget egyeztettünk, többször is találkoztunk személyesen, míg az összes apró részlet a helyére került. Bár ismertük a helyszínt, de együtt is elmentünk megnézni, közösen álmodtuk meg az ültetőket és az asztaldíszeket is.

Amikor eljött az esküvő napja, izgulni kezdtünk az időjárás miatt, nehogy elmossa az eső a szabadtéri szertartást. Végül szerencsénk volt az időjárással, csak a ceremónia után kezdett szemerkélni, de akkor már sátorban folyatták az ünneplést. A sütik egy részét az édesanyák és a rokonok sütötték, hogy a kedvenc finomságok is helyt kapjanak az ünnepi menüben. Szerintem a fotókon is látszik, hogy megtérült a sok tervezés, és csodálatosan sikerült a nap :)

Pár kép az esküvőről

Judit és Bálint őszi esküvője

A menyasszony és a koszorúslányok csokrai vintage stílusban, halvány púder színű rózsákkal, rezgővel készültek, ami passzolt a koszorúslányok ruhájához és az esküvői dekorációhoz is.

Judit és Bálint őszi esküvője

Minden apró részlet számít! Ezért Judit hajdíszében is visszaköszönt a menyasszonyi csokor színösszeállítása.

Esküvői helyszín dekoráció

A lagzi helyszínének egy hatalmas sátor adott otthont, ami az időközben igencsak rákezdő esőtől is megóvta a násznépet. A fényfüggönyt oszlopokhoz erősített nyírfa ágakon vezettük át.

Esküvői dekoráció képekkel

Szerencsére a felkészültség és a sok szervezés cseppet sem ártott a nap meghitt, bensőséges hangulatának… Sőt!

Ültetők mohás háttéren

Mohás háttérre akasztottuk az ültetőket, amikhez kulcsokat rögzítettünk.

Esküvői dekoráció

Egy paravánhoz nyírfa ágakat és izzókat rögzítettünk. Az asztal dekoráció részleteit szintén Judittal együtt ötöltük ki, hogy a dekoráció többi részével összhangban legyen.

A grafikai anyagokat Gabka (Wedding Design) készítette, a fantasztikus fotókért pedig köszönet Írisznek és Zolinak (Fénylabor)! Juditot és Bálintot a közös munka alatt nagyon megszerettem, nekik sok boldogságot kívánok! :)

Ha szeretnél értesülni új bejegyzéseinkről, kövess bennünket a Facebook oldalunkon, az Instagram fiókunkon, vagy a Pinteresten

Ez a cikk a(z) Esküvői dekoráció kategóriában jelent meg.

Cimkék

púder esküvői dekoráció vintage menyasszonyi csokor vintage esküvői dekoráció púder menyasszonyi csokor esküvői világítás
Wedding Factory