* common.systemMessage *

* common.systemQuestion *

Rendben

Mégsem

Bemutatkozik a II. Menyasszony Műhely csapata: Károlyi Kriszti (dekoratőr, virágkötő)

Nyolcrészes bemutatkozó sorozatunk utolsó tagjaként velem is megismerkedhettek (Ha eddig még nem hallottatok volna rólam :) )

Károlyi Kriszti

Dekoratőr, virágkötő

Károlyi Krisztina -esküvői dekoratőr és virágkötőKriszti vagyok, dekoratőr és virágkötő. Munkám sok izgalmas pillanatot rejt magában, de a legszebb számomra mégis az, amikor a menyasszony meglátja a kész menyasszonyi csokrot. Mivel a menyasszonyi csokor az esküvői fotózásokon a menyasszony kezében van, sokszor kerül fókuszba, ezért legalább olyan tökéletesnek kell lennie, mint a menyasszony ruhájának, sminkjének, frizurájának.
A menyasszonyi csokorra különösen nagy figyelmet fordítok, nem csak a kinézetét illetően, hanem a tartósságot is szem előtt tartva. El tudjátok képzelni, hogy mit kell kibírnia ennek a különleges csokornak több órán keresztül a nyár közepén, akár 30-35 fokos melegben?
Pár szemelvény korábbi munkáimból:

Mentés

 
 

II. Menyasszony Műhely

2016. október 6-8.

8 szakember, 8 esküvői szakterület, sok tipp és trükk neked a nagy napra! Minden kötelezettség nélkül! Ha a nagy személytelen esküvői kiállítások nem a te stílusod, akkor ITT A HELYED!

Ha szeretnél értesülni új bejegyzéseinkről, kövess bennünket a Facebook oldalunkon, az Instagram fiókunkon, vagy a Pinteresten

Ez a cikk a(z) Esküvői dekoráció kategóriában jelent meg.

Cimkék

egyedi esküvői dekoráció menyasszony műhely rendezvény
Wedding Factory