* common.systemMessage *

* common.systemQuestion *

Rendben

Mégsem

Dekorációs trendek 2015, a MindenMenta

Az esküvő biznisz is már csak olyan, mint a divat. Évről-évre rövidülnek-hosszabbodnak a szoknyák, színek jönnek-mennek, nincs két egyforma év, egyforma szezon. Igaz, már tíz éve űzöm a dekorációs ipart, itt is visszatérnek ismerős trendek, formák, irányzatok, viszont az idei év még nekem is különleges csemege..

Alaposan körülnéztem a világhálón, mi lesz igazán menő idén és igen boldog lettem, imádom a pasztell árnyalatokat, a finom színeket, a púderes színhatást és a visszafogottságot a munkáimban. Idei első versenyzőnket el is neveztem, ő lett a MindenMenta.. :)

Nézzétek is, miért:

Menta zöld esküvői dekoráció

Elképesztő ez a zöldes, könnyed összhatás és nem is csak azért, mert nem erőszakolja magát egyből a harsányságával az ember arcába, hanem mert pontosan azt fejezi ki egy esküvővel kapcsolatban, amit mindig érzek munka közben. A hónapokig tartó stresszes tervezés, vendéglistákon agyalás,  idegeskedés és idegtépő ruhapróbák után a nyugodt ünneplés, a megpihenés és az öröm élvezete jut eszembe először ezekről a fotókról. Uhh, nézzétek ezeket az image-fotókat:

Menta zöld esküvői dekoráció

MindenMenta! :) A sütik, a grafika, a meghívó és a fejkoszorú is, hihetetlen az egység és a mindent elárasztó chill hangulat..

Ha bejön ez a stílus, találkozzunk pont egy hét múlva a Kongresszusi Központban, az Esküvő Kiállítás és Vásáron, ahol személyesen is segítünk nektek megvalósítani egy ilyen esküvői dekorációt! :)

 

 

 

Ha szeretnél értesülni új bejegyzéseinkről, kövess bennünket a Facebook oldalunkon, az Instagram fiókunkon, vagy a Pinteresten

Ez a cikk a(z) Esküvői dekoráció kategóriában jelent meg.

Cimkék

zöld menyasszonyi csokor esküvői köszönő ajándék zöld esküvői dekoráció menta esküvői dekoráció
Wedding Factory