* common.systemMessage *

* common.systemQuestion *

Rendben

Mégsem

Esküvő karácsonykor? Nem is olyan őrült ötlet..

Sokak szerint a legfontosabb ünneppel összekötni egy esküvőt több, mint fura ötlet. De alaposan körülnézve a világhálón nem is olyan ritka, sőt.. Nekem is volt már ilyen felkérésem, első hallásra furcsának tűnt, de aztán ahogy elmerültem a részletek kidolgozásában, egyre jobban megtetszett a téma. :) A karácsony amúgy is imádni való, fények, rengeteg apró kütyü, végtelen lehetőségek a dekorációhoz.. Kerestem is pár fotót, hogy érezzétek a hangulatot, higgyetek a szemeteknek, remekül össze lehet kötni a karácsonyi varázslatot egy esküvő szépségével..

Karácsonyi esküvői dekoráció

Nyilván dominál a piros és a zöld kombinációja, ez a virágokban is sokat segít. De hozzáadva némi aranyat, bronzot és ezek árnyalatait, különlegesen meleg hangulatot lehet teremteni a dekorációval és a kiegészítőkkel is.

Karácsonyi esküvői dekoráció

 

Imádom a fahéjat, a narancsot, a szárított terméseket és ahogy látjátok nem csak adventi koszorút lehet ezekkel gyönyörűen elkészíteni.

Karácsonyi esküvői dekoráció

Apró, meleg fények, fagyöngy, grog, illatozó forralt bor és gesztenye.. Kit tudja, még a végén az idei szezonban is sláger lesz a karácsonyi esküvő. :)

Ha szeretnél értesülni új bejegyzéseinkről, kövess bennünket a Facebook oldalunkon, az Instagram fiókunkon, vagy a Pinteresten

Ez a cikk a(z) Esküvői dekoráció kategóriában jelent meg.

Cimkék

karácsonyi esküvői dekoráció érdekes esküvői dekoráció
Wedding Factory