* common.systemMessage *

* common.systemQuestion *

Rendben

Mégsem

Esküvő télen? Bizony, lehetséges..

Ha megengedhetek magamnak egy kis szubjektivitást, hááát…. Ez az évszak tele van kihívásokkal.

Sehol a nap, a konvektorok csúcsra járatva, még a tacskóm is kérlelhetetlen pofával néz rám, miközben könyörgök neki reggelente a takaró alól, hogy legyen kedves leszaladni legalább öt percre, elvégezni az elvégzendőt. Kinek jutna eszébe ilyen időben esküvőt rendezni? Egyáltalán, milyen eszközzel és helyszínen lehetne kiolvasztani a násznépet, honnan lehet januárban vágott virágot szerezni és különben is???

Meg fogtok lepődni, én sem hittem volna, de elképesztően meleg, szeretetteljes és romantikus lehet egy téli esküvő.. Hogyan? Nézzétek.. :)

Téli esküvői fotózás

Egy megfelelő helyszín, néhány infrafűtőtest, forralt bor és sült gesztenye a welcome pultnál és máris elmúlik a didergés.

Téli esküvői dekoráció

Puha textilek, rengeteg gyertya, barna, arany, apró fények és illatok, ezt a meghittséget érezni karácsonykor is, ami ha belegondoltok pontosan arról szól, mint egy menyegző. Összetartozásról, feltétlen szeretetről, együtt töltött időről és az élet legfontosabb pillanatairól.

Téli esküvői kiegészítők

Ráadásul a tél rengeteg izgalmas lehetőséget kínál a dekorációra is.. Fahéj, csillagánizs, fenyő, tobozok és termések végtelen tárháza áll ilyenkor rendelkezésre, nem is gondolnátok milyen kreatív megoldásokat lehet kihozni még ebben az évszakban is a természet ajándékaiból.

Nos, csajok? Ki vállalna be egy legkevésbé sem fagyos téli lagzit? :)

 

 

 

Ha szeretnél értesülni új bejegyzéseinkről, kövess bennünket a Facebook oldalunkon, az Instagram fiókunkon, vagy a Pinteresten

Ez a cikk a(z) Esküvői dekoráció kategóriában jelent meg.

Cimkék

érdekes esküvői helyszín érdekes esküvői dekoráció téli esküvő
Wedding Factory