* common.systemMessage *

* common.systemQuestion *

Rendben

Mégsem

Esküvői trendek #2. pasztell esküvő

Ismét korábbi munkáim közül válogattam a 2017-es trendekhez kapcsolódva. A pasztell színek már régóta a vintage-hez hasonlóan (sokszor egymást kiegészítve) az esküvői dekoráció sztárjai. Akik nem szeretik a harsogó, élénk színeket, azok kedvelni fogják a visszafogott, barátságos, nyugalmat sugározó pasztell színeket. A legkedveltebb árnyalatok a barack, törtfehér, menta, babakék, halvány levendula és a púderrózsaszín.

Hófehérrel kombinálva

A hófehér alapszín kiegészítéseként a menta és barack együttese kifejezetten bájos összhatást eredményez. Egy hasonló, visszafogott színösszeállításnál nincs is szükség bonyolult kiegészítőkre, pont az egyszerűsége miatt szeretjük!

Menta és barack esküvői dekoráció

Pasztell páros

Szokatlan kombináció: kék és lila; ahogy a mellékelt ábra is mutatja, nem csupán külön-külön működnek remekül J Ezüst chivari székekkel, lila és friss növényből készült asztaldekorációval lenyűgöző az összhatás. Ez is azt bizonyítja, hogy nyugodtan merjünk kísérletezni színek párosításával, ami a pasztell színek esetében halmozottan igaz!

Kék-lila esküvői dekoráció

Romantikus

Romantikus lelkűek előnyben! A pasztell színekhez remekül passzol minden, ami rózsamintás, csipkés, fodros! Az élénk színekkel ellentétben itt merészebben bánhatsz ezekkel a kiegészítőkkel is!

Pasztell esküvői dekoráció

Egyszerű báj

Azonos színű virágok egyszerű üveg vázában is tökéletesen mutatnak! A légiesen könnyed kompozíciót egy rusztikus elem, a fa alátét ellensúlyozza.

Pasztell asztalközép

Menyasszonyi csokor

A menyasszonyi csokrok is a pasztell színre szavaznak! :) Ez a rózsa menyasszonyi csokor csupán kétféle pasztell színből készült, mégis visszafogott bájával felveszi a versenyt az élénk, harsogó színekből készült csokrokkal.

Pasztell menyasszonyi csokor

Ha szeretnél értesülni új bejegyzéseinkről, kövess bennünket a Facebook oldalunkon, az Instagram fiókunkon, vagy a Pinteresten

Ez a cikk a(z) Esküvői dekoráció kategóriában jelent meg.

Cimkék

púder esküvői dekoráció pasztell menyasszonyi csokor pasztell esküvői dekoráció
Wedding Factory