* common.systemMessage *

* common.systemQuestion *

Rendben

Mégsem

Esküvői trendek 2019-ben

Ha neked is 2019-ben lesz az esküvőd, biztosan kíváncsi vagy milyen lesz az idei év meghatározó trendje az esküvői dekorációban! Pár hete már lehet olvasgatni a külföldi portálokon és magazinokban, hogy az év színét újra megválasztotta a Pantone, ami bár marketing fogás, kiváló alapul szolgál a színvilág meghatározásában.

Színek

2019 év színe a Living Coral

http://www.sophisticatedfloral.com/blog/2017/9/25/pantone-color-of-the-year-2019

Az esküvői dekorációnál, és úgy általában a dekorációknál talán a legmeghatározóbb elem maga a szín! A Pantone kb. 2000 óta megválasztja az év színét, az idén ez a szín a képen is látható „Living Coral” lett.

Pantone Living Coral 16-1546

https://www.instagram.com/leticiabarausearquitetura/

Élénk, életigenlő vidám szín, mely gyönyörűen használható egy napos nyári esküvőn, jól kombinálható más virágokkal, kiegészítőkkel a koszorúslányok ruháin, a süteményeken, igazából bárhol.

Szabadtéri élmény, de bent!

Szabadtéri élmény, de bent

VOYTECK PHOTOGRAPHY

2019-ben egyre több helyen jelennek majd meg a beltérben a kültéri elemek (fák, levelek). Folytatódik a greenery kombinálása virágokkal, levelekkel, ami még organikusabb és bujább lesz, mint eddig. Ahogy Bruce Russel fogalmazott „még inkább középpontba kerül a fák és lombozat használata a virágdekorációkban”.

Fa és levél használat az esküvőn bent

PHILIPPA SIAN PHOTOGRAPHY

Egy másik példa a fák és levelek használatára.

Fényűző esküvői torta

Esküvői torta 2019

The Frostery

Sok csodálatos tortát láttunk eddig is, de 2019-ben a még lenyűgözőbb alkotások éve lesz. A tavalyi királyi pár esküvője vélhetőleg sok párt fog arra sarkallni, hogy még szebb, fényűzőbb esküvőt tartson. Fémes hatások, a monogramok személyes jellege, még izgalmasabb textúrák, lélegzetelállító cukorvirágok… Szárnyaljon csak a képzeleted, és elkezdődik a varázslat!

Ökotudatos és etikus esküvő

Harry Herceg és Meghan esküvőjén nagyon nagy szerepet kapott az ökotudatosság, amire szerencsére sokan felfigyeltek, és valóban fontos dologról van szó! Kezdve a vizes oázis avagy tűzőhab mentes installációktól az esküvői tortáig, melyet helyi alapanyagokból készítettek. Ma már egyre több lehetőségünk van figyelni ezekre a dolgokra is.

Az esküvő illata

Az esküvő illata, illatgyertya

https://www.bridesmagazine.co.uk

A gyertyák mindig is az esküvő kedvelt elemei, melyekkel romantikus hangulatot varázsolhatunk. Egyre többen választanak illatot az esküvőre (vagy készíttetik el saját illatukat), hogy így tegyék még hangulatosabbá azt. Az biztos, hogy az illatok segítenek elmélyülni, emlékezni, így évek múltán is felidézhetjük egy-egy illat segítségével a nagy napot!

Illusztrált meghívók

Esküvői meghívók 2019

https://www.beijaflorstudio.co.uk

Az esküvői meghívok azon kevés levélküldemények egyike, melyeket mostanában kapunk, de legalábbis a legjobban várt az biztos! Egyre inkább a kézzel írt stílus és az illusztrált, kézzel rajzolt elemek vannak terjedőben. Érdemes azon is elgondolkodni, hogy egységesen használjuk a design elemeket a meghívón, az ültetőn, a menü kártyán, mint visszatérő motívum.

Színes konfetti eső

Színes konfetti eső, minél nagyobb annál jobb

http://epiclovestory.co.uk/

Tagadhatatlan, hogy az Instagram még mindig jelen van minden pillanatunkban, így az esküvőn is. Egy hatalmas és színes konfetti záporral hihetetlenül meg lehet ragadni a nagy pillanatokat!

Bankett asztal alacsony virágokkal

Bankett asztal alacsony virágokkal

MCKINLEY RODGERS

Jól látszik, a bankett asztalok térnyerése alacsonyabb virágokkal díszítve, míg a körasztalok magas központi díszeikkel kezdenek visszaszorulni. Így a vendégek is jobban látják egymást és az ifjú párt, kellemesebb így beszélgetni is, és könnyebb egy-egy jó fotót készíteni.

Fűfélék

Pampafű esküvői dekor

Strawberry Milk Events

Egy másik értelmezése a „szabadtéri élmény” trendnek az, hogy különböző fűfélét választunk a levelek helyett, és azt használjuk díszítésnek. Ideális, ha egy semleges színt választunk.

Alapvetően látható egy visszatérés az egyszerű és hagyományos dolgok felé, illetve talán érezhető a természethez való közeledés, mind a beltérben megjelenő növényzet által, mind az ökotudatosság térnyerése által.

A következő cikkünkben a 2019-s évi várható esküvői dekorációi részleteiben fogunk picit elmerülni.

Ha szeretnél értesülni új bejegyzéseinkről, kövess bennünket a Facebook oldalunkon, az Instagram fiókunkon, vagy a Pinteresten

Ez a cikk a(z) Esküvői dekoráció kategóriában jelent meg.

Cimkék

klasszikus esküvői dekoráció minimál esküvői dekoráció esküvő tervezés greenery esküvői dekoráció menyasszonyi csokor trend
Wedding Factory